Η αντίστροφη μέτρηση για την εκπομπή του ΣΚΑΙ που προβάλλεται κάθε μεσημέρι όπως προδίδει και το όνομά του, «Καλό Μεσημεράκι» έχει ξεκινήσει και αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών πριν το μεγάλο φινάλε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Και όπως κάθε χρόνο, γίνεται… παρέλαση επωνύμων και ήδη χθες είχαμε «άρωμα» και Survivor και Eurovision καθώς οι καλεσμένοι του ήταν μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα.

Ιδιαίτερους προσκεκλημένους λοιπόν, είχε ο Νίκος Μουτσινάς. Τρεις πρώην παίκτες του Survivor και πλέον αχώριστοι φίλοι, οι Νίκος Μπάρτζης, Τζέιμς Καφετζής και Άννα Μαρία Βέλλη, εισέβαλαν στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησαν για τα πάντα.

Συγκεκριμένα, κάθισαν γύρω από ένα τραπέζι κι έθεσαν όλα τα θέματα του ριάλιτι επιβίωσης επί τάπητος. Τι έγινε όταν προβλήθηκε απόσπασμα, που ο Σάκης λέει ότι είναι καλοί φίλοι με τη Μαριαλένα; Ξέσπασαν σε γέλια και προσπάθησαν να μην τοποθετηθούν για το θέμα.

Πολλές οι εκπλήξεις για τον Νίκο Μουτσινά

Στη συνέχεια μίλησαν για το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή τους μετά από το παιχνίδι αλλά και το πώς νιώθουν που πλέον δεν είναι μέρος αυτού. Στο τέλος, απάντησαν αν θα έκαναν και κάποια τηλεοπτική δουλειά μαζί ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έκανε έξοδο, όπως αυτή που είχε κάνει στο «Love it».

Επίσης, ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά γιατί οι συνεργάτες του στο «Καλό Μεσημεράκι» του είχαν ετοιμάσει και μια άλλη έκπληξη, που τον άφησε άφωνο.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης «εισέβαλε» στο πλατό η εκπρόσωπος της Μάλτα στη φετινή Eurovision, η Ντέστινι και ερμήνευσε το κομμάτι της «Je me Casse», το οποίο κατέκτησε την έβδομη θέση στο μεγάλο τελικό.

Οι εκπλήξεις, όμως δεν τελείωσαν εκεί, καθώς στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή της και η Στεφανία Λυμπερακάκη, με την οποία η τραγουδίστρια από τη Μάλτα γνωρίζονται αρκετά χρόνια αφού είχαν διαγωνιστεί στο παρελθόν στην Eurovision Junior.

«Ένιωσα τόσο άνετα γιατί έκανα τόσες πρόβες για δύο χρόνια που είπα ότι θα ανέβω στη σκηνή και θα το απολαύσω. Ήθελα ο κόσμος να συνδεθεί με μένα, να νιώσει καλά και να χαρεί» είπε χαρακτηριστικά η Ντέστινι. Σημειώνεται πως ο Νίκος Μουτσινάς φωτογραφήθηκε και με την Έλενα Τσαγκρινού.