Μήνυμα στους πολίτες της Αττικής έστειλε λίγο πριν τις 10:30 το 112, προειδοποιώντας για πολύ έντονες χιονοπτώσεις λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

«Επείγουσα ειδοποίηση

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας 24-01-2022, 10:30.

Προειδοποίηση για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή σας τις επόμενες ώρες. Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», έγραφε το μήνυμα που εστάλη στους πολίτες της Αττικής.

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Για πολύ έντονες χιονοπτώσεις προειδοποιεί με μήνυμα το 112

Παράλληλα, οδηγία στους κατοίκους της Αττικής και ειδικά όσους διαμένουν στα βόρεια προάστια να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις στέλνει η ΕΛ.ΑΣ λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν στην Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, που επικρατεί έντονη χιονόπτωση, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr)».

 

Χιονοκαταιγίδα: Το σπάνιο φαινόμενο που αναμένεται να πλήξει την Αττική