H Kαίτη Γαρμπή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, τον γιο τους, Δημήτρη, αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις της για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και αρχικά, ανέφερε για τον σύζυγό της: «27 χρόνια με τον Διονύση Σχοινά είναι σαν λούνα παρκ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μας αρέσει να είμαστε παιδιά και να παίρνουμε τη ζωή πιο ελαφριά. Να έχουμε μέσα μας την παιδικότητα και να τη βγάζουμε. Βεβαίως, υπάρχουν κρίσεις και τσακωμοί στη σχέση μας. Η σχέση όμως, είναι ισότιμη. Μας κρατάει η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση και ο θαυμασμός. Η ζήλια υπάρχει πάντα, αλλά υπάρχει και αξιοπρέπεια».

Αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις της και το αν φοβήθηκε ποτέ πως μπορεί να βλάψουν την καριέρα της, είπε: «Δεν φοβήθηκα ποτέ μήπως αυτά που γράφω στα social media βλάψουν την καριέρα μου. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα και νιώθω την ανάγκη να παίρνω θέση».

Συμπλήρωσε επίσης: «Δεν γίνεται άνθρωποι σαν κι εμάς, από τη θέση που είμαστε, να μην παίρνουμε θέση. Δεν πρέπει να σπάσουμε αυγά και να ξεβολευτούμε. Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Ήμουν πάντα ευαισθητοποιημένη, σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη, την ελευθερία των ανθρώπων, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό».

Τέλος, αναφέρθηκε στο περιστατικό ανάμεσα στην Αθηναΐδα Νέγκα και τη Μαρίνα Σάττι στα Mad VMA. «Σέβομαι πάρα πολύ και τις δύο. Η πρόθεση της Νέγκα ήταν να κάνει χιούμορ, δεν το είπε για κακό. Το δικαιούται, γιατί είναι σοβαρό πρόσωπο και χαίρει εκτίμησης του χώρου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη