«Θύελλα» αντιδράσεων προκαλεί ήδη το νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 2 Ιουλίου με αποκαλύψεις, σύμφωνα με τον συγγραφέα του, και για τη σχέση του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι.

Ο λόγος για το «Ask Not The Kennedy’s and The Women They Destroyed» της Αμερικανίδας δημοσιογράφου, Μορίν Κάλαχαν.

Φημολογείται ότι αφότου ο γιος του Αλέξανδρος πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1973, ο Αριστοτέλης Ωνάσης έβρισκε παρηγοριά σε νεαρούς Ιταλούς τους οποίους μετά το σεξ, ξυλοκοπούσε άγρια.

Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι ισχυρισμοί για τη σεξουαλική του ζωή

Το νέο βιβλίο υποστηρίζει για τον Αριστοτέλη Ωνάση, που παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι το 1968, ότι ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ήταν κρυφά αμφιφυλόφιλος και μάλιστα «χτυπούσε άγρια» τους επί πληρωμή νεαρούς ερωτικούς συντρόφους του.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Jacqueline Jackie Lee Kennedy Onassis, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, John F. Kennedy. Η Τζάκι παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του JFK στο Ντάλας, το 1963. Η χήρα πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ ήταν 39 ετών όταν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ωνάση, ο οποίος ήταν 62 ετών.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σύμφωνα με το βιβλίο, είχε μιλήσει για μια σχέση που είχε όταν ήταν μικρός με έναν μεγαλύτερο Τούρκο ανθυπολοχαγό που εξασφάλισε την ελευθερία του πατέρα του.

Το νέο βιβλίο διερευνά επίσης ισχυρισμούς ότι ο Αριστοτέλης Ωνάσης αντιμετώπιζε την Τζάκι σαν «πόρνη» και ότι την υποχρέωνε να κάνει σεξ μαζί του σε μέρη που ήταν εν μέρει δημόσια: Στο αεροπλάνο του πίσω από μια κουρτίνα, σε μια βάρκα δεμένη στο γιοτ του και στην κρεβατοκάμαρά του με την πόρτα ανοιχτή.

Ο Έλληνας μεγιστάνας της ναυτιλίας ήταν ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο εκείνη την εποχή και η σχέση τους σκανδάλισε την αμερικανική κοινή γνώμη, που θεωρούσε τον Ωνάση ως «αμαρτωλό» για τα πολλά πάθη του.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1906 στη Σμύρνη, της σημερινής Τουρκίας. Έκανε την περιουσία του τη δεκαετία του 1920, ξεκινώντας τη δική του μάρκα τσιγάρων με στόχο τη γυναικεία αγορά.

Αριστοτέλης Ωνάσης: Τι έκανε η Τζάκι Κένεντι όταν πέθανε ο μεγιστάνας

Στη συνέχεια, έστρεψε την προσοχή του στο ναυτιλιακό εμπόριο, αγοράζοντας έξι πλοία στη μισή τους αξία, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης πέθανε το 1975, ενώ η Τζάκι κληρονόμησε 25 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του. Μετά τον θάνατο του Ωνάση, εργάστηκε ως επιμελήτρια βιβλίων.

Η Τζάκι πέθανε από καρκίνο στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν το 1994 σε ηλικία 64 ετών, έχοντας δίπλα της τα παιδιά της.

Διαβάστε ακόμη