Ένα πάγιο αίτημα εκατομμυρίων χρηστών στο Instagram και το Facebook, υιοθέτησε και υποστήριξε η σελέμπριτι επιχειρηματίας Κάιλι Τζένερ.

Free the nipple“, απελευθερώστε τη θηλή, έγραψε η Τζένερ στον επίσημο λογαριασμό της, φορώντας ένα μπικίνι με τυπωμένες θηλές, την ώρα που η πλατφόρμα επιμένει να λογοκρίνει το γυναικείο στήθος και πολλά brands και μοντέλα αναγκάζονται να προσθέτουν «μωσαϊκό» ακόμα και σε καλλιτεχνικές λήψεις.

Οι δύο φωτογραφίες της Τζένερ, τραβηγμένες από το ύψος της μέσης, συγκέντρωσαν εκατομμύρια like και αμέτρητα υποστηρικτικά σχόλια από διάσημους, συγγενείς και φανς.

Η 25χρονη επιχειρηματίας είναι άκρως ενεργή στο Instagram, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Συχνά προωθεί προϊόντα της εταιρείας που είχε ιδρύσει, Kylie Cosmetics.

Η Τζένερ είχε καταφέρει να βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία της, Kylie Cosmetics, από την οποία αργότερα πούλησε μερίδιο 51% στην εταιρεία ομορφιάς Coty, σε μια συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η 24χρονη τηλεπερσόνα του «Keeping Up With The Kardashians» ανέβασε φωτογραφία με μαγιό που την έκανε να μοιάζει τελείως γυμνή και έγραψε στην λεζάντα: «Free the nipple», δηλαδή «Ελευθερώστε τη θηλή».

Η μητέρα δύο παιδιών βρίσκεται για διακοπές στη Γιούτα, καθώς την έχουν δει να κολυμπά στη λίμνη Πάουελ, αλλά και να χαλαρώνει παρέα με φίλους της. Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν από τους πρώτους που πάτησαν like, ενώ η κολλητή φίλη της Khloe, Malika Haqq, πρόσθεσε ξεκαρδιστικά: «Ελευθερώστε τες».