Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και ειδικά για το Μαξίμου, όπου ήρθαν τα πάνω κάτω! Όπως έλεγε και ο Κύριος στην Καινή Διαθήκη «και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι»! Σε απλά λόγια, μέχρι και ο «πεθαμένος» Γεραπετρίτης, που του μίλαγε μόνο ο Πίνατ (ο σκύλος του Μητσοτάκη για να μη μπερδεύεστε) πήρε πάνω του και βγήκε στην επιφάνεια. Και παριστάνει – πάλι- τον σπουδαίο, τον Νο2, μέχρι να ξανακάνει καμία νέα γκάφα, όπως τον εκλογικό νόμο παρωδία, που υποτίθεται ότι διόρθωσε μόλις η ΝΔ ανέλαβε την εξουσία και τον έκανε χειρότερο από αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ. Όποτε ο συμπαθής Γεραπετρίτης, αγαπημένος της Διαπλοκής και των συμφερόντων, εξασφάλισε από την πρώτη στιγμή ότι ο Μητσοτάκης δεν θα αποκτήσει αυτοδυναμία!

 Τον ξεφτίλισε ο «Βοσκός»! Δεν του σήκωνε ούτε το τηλέφωνο!

Βεβαίως, ο καλός φίλος του Πίνατ στο Μαξίμου, ο Νο2 της κυβέρνησης όπως λέει και ξαναλέει, έφαγε από τον Ανδρουλάκη την πρώτη …ξεφτίλα! Ο «Βοσκός» όπως αποκαλούν τον Ανδρουλάκη οι κακές γλώσσες στο ΠΑΣΟΚ, ούτε που του σήκωσε το τηλέφωνο του Γεραπετρίτη, στην απέλπιδα προσπάθεια που έκανε ο Υπουργός Επικρατείας να τον ενημερώσει για την νόμιμη συνακρόαση – επισύνδεση της ΕΥΠ! Οπότε, για να καταλαβαίνετε, μπήκαμε στον αστερισμό του Γεραπετρίτη στο Μαξίμου, με ολίγον από Σκέρτσο. Προφανώς το καράβι πάει για τα βράχια…

Η «χαμηλοβλεπούσα» του Μαξίμου (Σκέρτσος) έπνιγε τον καυμό του στο Nobu του Αστέρα! Προφανώς φύλαγε τσίλιες μην πιάσουν φωτιά οι βίλες του εφοπλιστή Διαμαντίδη!

Μια που είπα Σκέρτσο, την «χαμηλοβλεπούσα» του Μαξίμου, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, μου είπε πληροφοριοδότης της στήλης ότι τον είδε στον Αστέρα Βουλιαγμένης (Four seasons) να πνίγει τον …καημό του στο Nobu πίνοντας Σάκε και απολαμβάνοντας black code, σασίμι και γαρίδες tempura! Αν και ο συνομιλητής μου έχει την πεποίθηση ότι ο Σκέρτσος φύλαγε τσίλιες, μη τυχόν ξαναπιάσει φωτιά ο Αστέρας και προκύψει πρόβλημα με τις βίλες που χτίζει ο εφοπλιστής Διαμαντίδης…

Γιατί άκουγαν τον Ανδρουλάκη; Για τους Κινέζους ή για άλλο πιο …σκληρό και προσωπικό λόγο; Όλες οι αλήθειες πρέπει να βγουν στο φως!

Πάντως, επειδή πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από το θέμα της νόμιμης επισύνδεσης της ΕΥΠ στον Ν. Ανδρουλάκη ή «Βοσκό» όπως τον αποκαλούν οι παλιές κακές γλώσσες της Χαριλάου Τρικούπη, θα έχει μεγάλη σημασία να μας πει η κυβέρνηση, χωρίς υπεκφυγές, γιατί τον άκουγε! Είναι το θέμα των υποτιθέμενων σχέσεων του με τους Κινέζους όπως διέρρευσε ή υπάρχει τίποτε άλλο – πιο προσωπικό- όπως είχε επισημάνει «εν τη ρίμει του λόγου» ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος; Γιατί κακά τα ψέμματα, τώρα που ήρθα η ώρα της αλήθειας, θα πρέπει όλες – μα όλες- οι αλήθειες να βγουν στο φως της δημοσιότητας, όσο …σκληρές και αν είναι!!!