Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει γίνει το «μήλο της έριδος» για κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ που παρακολουθούν την εξέλιξή του και ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο όπως φαίνεται η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα έχει ανταγωνιστές!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, την περίπτωση του Αγκιμπού, εξετάζει σοβαρά και η Μίλαν. Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato», τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μίλαν, ενδιαφέρονται για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και παρακολουθούν από  κοντά την εξέλιξη του.

«Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι υπό παρακολούθηση από την Λίβερπουλ και την Μίλαν ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής» αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα, προσθέτοντας: «Πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστή που είναι πρωταγωνιστής με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα με 5 γκολ και 4 ασίστ. Η πρώτη που πίστεψε στο ταλέντο του Καμαρά ήταν η Λιλ, η οποία τον ξεχώρισε σε ένα τουρνουά στο Μαρόκο το 2018 και τον ενσωμάτωσε στην ομάδα της», γράφει στο δημοσίευμα της η ιταλική ιστοσελίδα.

Ο Αγκιμπού αν καταφέρει να διακριθεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο θα παρακολουθήσουν πολλοί σκάουτερς, τότε θα ανεβάσει και άλλο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και θα ανοίξει ο δρόμος για μεταγραφή σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.