Ο Ολυμπιακός χτύπησε «φλέβα χρυσού» με τον Αγκιμπού Καμαρά. Το σκάουτινγκ που έγινε στην περίπτωση του «μικρού» ήταν εξαιρετικό και, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα αποφέρει μεγάλο οικονομικό κέρδος για τον Ολυμπιακό. Ήδη οι εμφανίσεις του μεσοεπιθετικού από τη Γουινέα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ. Χθες, στο παιχνίδι με τη Φενέρ, βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για να τον παρακολουθήσουν αρκετοί σκάουτερ, για λογαριασμό, κυρίως, ιταλικών ομάδων.

Σημερινά δημοσιεύματα στη Βρετανία αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ με την Γιουβέντους δίνουν μάχη για την απόκτηση του 20χρονο παίκτη.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η «dailystar.co.uk», τα δυο μεγαθήρια έχουν στα ραντάρ τους τον θαυματουργό άσο, ενώ οι Άγγλοι βάζουν στο κόλπο τόσο τη Μίλαν όσο και τη νεοφώτιστη στη Premier League, Μπρέντφορντ.

«Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει παίξει ποδόσφαιρο μόλις έξι μήνες, αλλά είναι ήδη ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα στην Ευρώπη και προσελκύει το ενδιαφέρον των Reds. Η καριέρα του ξεκίνησε στη Λιλ, κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, πριν ενταχθεί στο «γίγαντα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακό την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Έχει πρωταγωνιστήσει από τότε που μετακόμισε στην αθηναϊκή ομάδα και είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Έχει την ευελιξία να παίζει ως 10άρι, στα άκρα ή ως κεντρικός μέσος κι οι επιδόσεις του Καμάρα τράβηξαν γρήγορα τα βλέμματα των κορυφαίων συλλόγων.

Έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει σημειώσει δύο ασίστ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός θεαματικού τέρματος στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα. Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει εντυπωσιάσει και στην ευρωπαϊκή σκηνή, ξεκινώντας σ’ όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Ολυμπιακού στο Europa League», αναφέρουν στο Νησί για τον Αγκιμπού Καμαρά.