Ο εφοπλιστής Διαμαντής Διαμαντίδης θεωρείται – και είναι- ο αυτοκράτορας του Real Estate στην παραλιακή, καθώς έχει ήδη αγοράσει 10 οικόπεδα στον Αστέρα Βουλιαγμένης αντί τιμής που αγγίζει τα 400 εκατ. ευρώ, ενώ φιλοδοξεί να χτίσει σε αυτά 6 υπερπολυτελείς βίλες εκτινάσσοντας στα ύψη τόσο το κόστος, όσο και την περιουσία του!

Διαμαντής Διαμαντίδης: Επένδυση μισό δισ. για έξι βίλες στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης

Ήδη μάλιστα οι εργασίες ανέγερσης της πρώτης εκ των 6 υπερπολυτελών κατοικιών έχει ξεκινήσει, την ώρα που ακόμη εκκρεμούν κάποια ζητήματα πολεοδομικά στον χώρο όπου κάποτε δέσποζε το περίφημο «Αφροδίτη», καθώς και ζητήματα αρχαιολογικά στην ευρύτερη περιοχή του Αστέρα Βουλιαγμένης!

Όπου όπως εκ των υστέρων προκύπτει, αγόρασαν οι Άραβες αντί πινακίου φακής, στην ουσία τσάμπα με δάνεια της Εθνικής τράπεζας και σήμερα μοσχοπουλάνε, αποκομίζοντας τεράστιες υπεραξίες, τον εθνικό πλούτο!

Επί του προκειμένου τώρα, ο ιδιόρρυθμος πλην όμως βαθύπλουτος επενδυτής, που έχει κυριαρχήσει σε επίπεδα real estate στον Αστέρα Βουλιαγμένης, συνεχίζει τις αγορές του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι συμφώνησε να αποκτήσει ένα ακόμη προνομιακό οικόπεδο στον Αστέρα, ένα φιλέτο μπροστά στη θάλασσα, το 11ο στη σειρά!!!

Διαμαντίδης

Το ύψος της αγοράς δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Λέγεται ωστόσο ότι οι Άραβες του Αστέρα ανέβασαν τις τιμές, μετά την έκρηξη που παρατηρείται στην παραλιακή και τη Νότια Αθήνα με αφορμή και τις βίλες και τα διαμερίσματα στο Ελληνικό!

Και από 40 εκατ. ευρώ, εικάζεται ότι η τιμή του οικοπέδου ίσως και να έχει διπλασιαστεί αγγίζοντας τα 80 εκατ. ευρώ, από 40 εκατ. ευρώ το καθένα, που πουλήθηκαν στον Δ. Διαμαντίδη τα 10 προηγούμενα!

Όπως αντιλαμβάνεστε τα υπερκέρδη από την ναυτιλία διεθνώς μετατρέπονται σε αξίες γης στη χώρα μας, εκτινάσσοντας ακόμη περισσότερο το διεθνές ενδιαφέρον, αλλά και τις τιμές!