Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την έκτη σεζόν του αγαπημένου μουσικού σόου, «Just the 2 of Us», που θα προβληθεί το πρώτο του επεισόδιο το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 στην συχνότητα του Alpha, με μοναδικές ερμηνείες, ανατρεπτικά ντουέτα, άφθονο γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ως Μανώλης Χιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου, ως άλλη Μαίρη Λίντα μας μεταφέρουν σε μια μαγευτική μπουάτ της δεκαετίας του ’60, οπού ετοιμάζονται να διασκεδάσουν το κοινό με τις φανταστικές τους ερμηνείες. Η Καίτη Γαρμπή στα λουλούδια, με την Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής στις κρατήσεις ολοκληρώνουν την κριτική επιτροπή, βάζοντας την υπογραφή τους στη μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας. .

Στο τρέιλερ του «Just the 2 of Us» ακούγεται μια παραλλαγή του γνωστού τραγουδιού «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω», με αλλαγμένους στίχους που αντικατοπτρίζουν τον ενθουσιασμό τους. Παρουσιαστής και κριτική επιτροπή του σόου σύσσωμοι μας καλούν να πάρουμε θέση και να συντονιστούμε γιατί αρχίζει το Σάββατο, μεταδίδοντας την αισιοδοξία και την χαρά τους για την έναρξη της νέας σεζόν του «Just the 2 of Us».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ

 

https://www.youtube.com/watch?v=TSerRpbSveU