Το «Joker 2» έρχεται αρκετά διαφορετικό. Μπορεί να είναι σχεδόν σίγουρη η επιστροφή του Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά η είδηση ότι η Χάρλεϊ Κουίν αλλάζει, είναι γεγονός. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, το όνομα της Lady Gaga είναι η έκπληξη που επιφύλασσε η παραγωγή του «Joker: Folie à Deux» και ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς. Την ίδια ώρα, ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί και το γεγονός, ότι το σίκουελ με κεντρικό χαρακτήρα τον αγαπημένο «κακό» της DC, μπορεί να έχει τη μορφή μιούζικαλ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του «Hollywood Reporter».

Όσον αφορά τη νέα Χάρλεϊ Κουίν, το THR αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η Gaga θα είναι πολύ διαφορετική από την Κουίν της Μάργκοτ Ρόμπι, διότι οι χαρακτήρες τους θα βρίσκονται σε διαφορετικό σύμπαν. Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ρόλος του Τζόκερ δεν έχει κλείσει ακόμη, μιας και δεν έχουν πέσει μέχρι τώρα οι υπογραφές για την επιστροφή του Φοίνιξ, στον ρόλο του Άρθουρ Φλεκ.

Οι κινήσεις της παραγωγής τελούνται υπό άκρα μυστικότητα και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το «Folie à Deux»

Αν η Gaga υπογράψει με τον Τοντ Φίλιπς, θα είναι η δεύτερη συνεργασία τους. Oι δυο τους είχαν δουλέψει ξανά μαζί το 2018, για την ταινία «A Star Is Born», όπου η ποπ σταρ και ηθοποιός κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου και το Όσκαρ για πρωτότυπο τραγούδι. Η Χάρλεϊ Κουίν είναι αναμφίβολα από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Warner Bros. Υπενθυμίζεται, ότι η Ρόμπι την έχει υποδυθεί τρεις φορές, στο «Suicide Squad» του 2016, στο «Birds of Prey» του 2020 και στο «The Suicide Squad» του 2021.