Για πρώτη φορά μαμά έγινε η Τζένιφερ Λόρενς και αυτό σημαίνει ότι η χολιγουντιανή σταρ διανύει αδιαμφισβήτητα την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ η χολιγουντιανή ηθοποιός έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κουκ Μαρόνεϊ. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο Κουκ Μαρόνι παντρεύτηκαν το 2019 στο αρχοντικό Belcourt του Νιούπορτ, χτισμένο το 1894 από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Μόρις Χαντ, 8 μήνες μετά τον αρραβώνα τους.

Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία που η ηθοποιός γέννησε, ούτε και το φύλο του παιδιού.

Οι φήμες ότι η 31χρονη Jeniffer Lawrence είναι έγκυος ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ την είδηση είχε δώσει στη δημοσιότητα το περιοδικό People. Τότε, ο εκπρόσωπος της Λόρενς, επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της μετά από τη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά που κυκλοφόρησε στα social media.

Λόρενς και Μαρόνι έχουν κρατήσει την κοινή ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τζένιφερ Λόρενς έγινε μαμά για πρώτη φορά

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι μόλις τον γνώρισε ένιωσε αμέσως πως θέλει να τον παντρευτεί. «Δεν ξέρω, ξεκίνησα σκεπτόμενη τα πολύ βασικά. Είναι καλός; Είναι ευγενικός; Πώς με κάνει να νιώθω; Και τότε κατάλαβα πως είναι ο ένας. Ακούγεται ίσως χαζό αλλά ισχύει. Όταν τον βρεις, το νιώθεις. Είναι ο πιο σπουδαίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και νιώθω τιμή που θα γίνω μία Μαρόνι».

Η Jeniffer Lawrence βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία του 2013 «Οδηγός Αισιοδοξίας».

Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bad Blood», μια ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2022 και αναφέρεται στη ζωή της ιδρύτριας της εταιρείας Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς.

Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν, σύμφωνα με το Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο το 2015 και το 2016.

Η Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται ανάμεσα στους 7 διάσημους ηθοποιοιούς, οι οποίοι «φιλάνε χάλια» σύμφωνα με τους συμπρωταγωνιστές τους:

Oι ηθοποιοί που φιλάνε χάλια σύμφωνα με τους συμπρωταγωνιστές τους