Το J Hotel καταλαμβάνει τους τελευταίους ορόφους του Πύργου της Σαγκάης , ο οποίος όντας 632 μέτρα (περίπου 2.000 πόδια) είναι το ψηλότερο κτίριο σε όλη την Κίνα. Πέραν της φήμης του πως είναι πραγματικά το ξενοδοχείο;

Υποδοχή στο J Hotel Sangai Tower
Το J Hotel διαθέτει 165 δωμάτια, εκ των οποίων τα 34 είναι σουίτες. Υπάρχει 24ωρη προσωπική υπηρεσία μπάτλερ, εσωτερικές πισίνες, προϊόντα περιποίησης Hermes and Diptyque, μπανιέρες του στυλ magnolia σε σχήμα πετάλων, πολυτελές σπα με έμφαση τις θεραπείες Reiki και πλήρη κινεζικά σετ τσαγιού σε κάθε δωμάτιο.

Lounge χώρος στο J Hotel Sangai Tower

Το ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερις τύπους σουίτες, με τον πιο ακριβό να είναι η Σουίτα Σαγκάη 380 τετραγωνικών μέτρων. Εκτός από την κρεβατοκάμαρα, αυτή η σουίτα περιλαμβάνει σαλόνι, αίθουσα υποδοχής, κουζίνα, χώρο φυσιοθεραπείας και ένα δωμάτιο μόνο για ντύσιμο.

Το λιγότερο ακριβό δωμάτιο κοστίζει 3.601 RMB (περίπου 557 $) ανά διανυκτέρευση, ενώ η J Suite ανώτερη από τη Σουίτα Σαγκάη κοστίζει 67.628 RMB ανά διανυκτέρευση (περίπου 10.467 $).

Επτά διαφορετικά εστιατόρια

Υπάρχουν επίσης επτά διαφορετικά μέρη για φαγητό μέσα στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένου ενός καντονέζικου εστιατορίου που ονομάζεται Heavenly Jin στον πάνω όροφο (που είναι 120ος). Υπάρχουν επίσης εστιατόρια που σερβίρουν ιαπωνικό φαγητό, ιταλικό φαγητό και απογευματινό τσάι.

Το J Hotel ανήκει στην Jin Jiang International, μία από τις μεγαλύτερες κρατικές ξενοδοχειακές και τουριστικές εταιρείες της Κίνας
Παρά την παγκόσμια μείωση των ταξιδιών εν μέσω της πανδημίας του covid, ο ανταγωνισμός για το νεότερο, καλύτερο και υψηλότερο ξενοδοχείο δεν έχει μειωθεί διόλου.
Το Ritz Carlton στο Χονγκ Κονγκ ισχυρίζεται ότι διαθέτει τόσο την υψηλότερη πισίνα ξενοδοχείου όσο και το υψηλότερο μπαρ ξενοδοχείου στον κόσμο.

Στο Ντουμπάι, υπάρχει μια συνεχής μάχη για τον τίτλο του ψηλότερου ξενοδοχείου στην πόλη και στον πλανήτη.
Το Gevora Hotel 356 μέτρων αναγνωρίστηκε επίσημα ως το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο από το Guinness Book of World Records το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος του ψηλότερου ξενοδοχείου αποδίδεται συνήθως μόνο σε κτίρια που χρησιμοποιούνται εξ ολοκλήρου ως ξενοδοχεία, σε αντίθεση με το J Hotel, το οποίο καταλαμβάνει μόνο ένα ανώτερο τμήμα του Πύργου της Σαγκάης.
Το Hot Ciel Tower είναι υπό κατασκευή, ο οποίος θα έχει 1.042 δωμάτια και θα φτάσει σε ύψος 360,4 μέτρων όταν ολοκληρωθεί.