Η Ιβάνκα Τραμπ ευχαριστεί τους υποστηρικτές για την «αγάπη και τις προσευχές» μετά τον πυροβολισμό του πατέρα της Ντόναλντ σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο

Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ σε ανάρτησή της στο X, ευχαριστεί και τις αρχές επιβολής του νόμου για την γρήγορη αντίδρασή τους.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τις προσευχές σας για τον πατέρα μου και για τα άλλα θύματα της σημερινής παράλογης βίας στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Είμαι ευγνώμων στη Μυστική Υπηρεσία και σε όλους τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου για τις γρήγορες και αποφασιστικές ενέργειές τους σήμερα. Συνεχίζω να προσεύχομαι για τη χώρα μας. Σε αγαπώ μπαμπά, σήμερα και πάντα», έγραψε.

Δήλωση για τον πατέρα του έκανε και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος ανέφερε ότι μίλησε μαζί του και ότι είναι «πολύ καλή διάθεση»

«Μόλις μίλησα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και είναι σε πολύ καλή διάθεση. Δεν θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται για να σώσει την Αμερική, ό,τι κι αν του πετάξει η ριζοσπαστική αριστερά», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη