Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πρώτη ηέρα που ανέλαβε την Εθνική ομάδα έθεσε σαν πρωτατχικό στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, αλλά θα ήθελε να δει τον Κώστα Φορτούνη να φοράει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο και να συμμετέχει στη νέα προσπάθεια!

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον Φορτούνη στην Εθνική και μετά την παρουσίαση του προγραμμάτισε συνάντηση με τον Έλληνα άσο. Ο προπονητής της Εθνικής ανέλυσε στον Φορτούνη το πλάνο του, αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να εκφράζει την εκτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη του για τον διάδοχο του Γκουστάβο Πογέτ.

Από εκεί και πέρα, οριστική απόφαση για την επιστροφή του Φορτούνη για την ώρα δεν υπάρχει, ωστόσο το γεγονός πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γιοβάνοβιτς δείχνει πως το σκέφτεται και όλα είναι ανοιχτά, αφού η συζήτηση που είχε με τον Γιοβάνοβιτς ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική ξεκινάει τον προσεχή Σεπτέμβριο τις υποχρεώσεις της στο Nations League κόντρα σε Αγγλία, Φινλανδία και Ιρλανδία και ασφαλώς πιθανή επιστροφή του Φορτούνη έπειτα από έναν χρόνο κρίνεται αναγκαία από τον Σέρβο προπονητή.

Διαβάστε ακόμη: