Ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και άλλοι 14 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Νάπολη-Κανόζα, στην περιοχή του Αβελίνο, με κατεύθυνση προς Νάπολη.

Συγκεκριμένα, ένα τουριστικό λεωφορείο, το οποίο μετέφερε 38 επιβάτες κατέληξε σε γκρεμό, σε ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν άλλα πέντε αυτοκίνητα.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο, περισυνέλεξαν τους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με διάφορα ασθενοφόρα στα πλησιέστερα νοσοκομεία.

italia_atixima

Το λεωφορείο είχε προορισμό τη Ρώμη, έχοντας αναχωρήσει από το Λέτσε. Ξαφνικά, βρέθηκε πίσω από δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταματημένα, έχοντας εμπλακεί σε άλλο ατύχημα.

Ο οδηγός του λεωφορείου έστριψε προς τα αριστερά, κατευθυνόμενος προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα, για να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά κατέληξε στο γκρεμό.

Τρία άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ακολουθούσαν το λεωφορείο, κατέληξαν πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο κέντρο του δρόμου.

incidente

Ένας από τους επιβάτες των αυτοκινήτων έχασε τη ζωή του και άλλοι 14 τραυματίστηκαν, ορισμένοι από αυτούς σοβαρά, αλλά χωρίς να κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους.

«Όλοι οι επιβάτες κοιμούνταν, νομίζω. Αυτό που μας ξύπνησε ήταν το βίαιο φρενάρισμα και στη συνέχεια ο κρότος, όταν συγκρουστήκαμε με αυτοκίνητα, πριν καταλήξουμε στον γκρεμό», ανέφερε ένας από τους επιβάτες του λεωφορείου.

Διαβάστε περισσότερα