Κάηκαν ζωντανοί σε τροχαίο δυστύχημα ένα μοντέλο και ο DJ φίλος της, όταν η Ferrari τους, αξίας 120.000 ευρώ, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το πολυτελές αυτοκίνητο, που έτρεχε με 200 χιλιόμετρα, έσπασε στη μέση κατά την πρόσκρουση και σχεδόν δεν έμεινε τίποτα, ενώ το ζευγάρι κάηκε ζωντανό στον τόπο του δυστυχήματος. Ο ένας από τους μπροστινούς τροχούς του αυτοκινήτου ξεκόλλησε, αναπήδησε και εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά.
Το μπροστινό μέρος του σπορ αυτοκινήτου σχεδόν εξαφανίστηκε, αφού καταστράφηκε από τις φλόγες. Μόνο το πίσω μέρος του κινητήρα παρέμεινε άθικτο. Η αστυνομία, οι τραυματιοφορείς και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Το δυστύχημα συνέβη σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στην Ιταλία την περασμένη Κυριακή. Η Anna Kraevskaya, 21 ετών, καθόταν στη θέση του συνοδηγού δίπλα στον Hysni Qestaj, 40 ετών. Ώρες νωρίτερα, ο Qestaj, ο οποίος αυτοαποκαλείτο Dj Style Q, έπαιζε μουσική σε ένα κλαμπ της Ελβετίας.

Ο 40χρονος ζούσε στο Villeneuve της Ελβετίας και ήταν πατέρας δυο παιδιών, ηλικίας 11 και 14 ετών, τα οποία ζουν με τη μητέρα τους στο Κόσοβο.Η Kraevskaya γεννήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας, αλλά ζούσε και στην Ελβετία. O καθένας ξεχωριστά επιδείκνυε τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο στο Instagram. Το ζευγάρι δεν έχει κοινές φωτογραφίες στα social media.

Τα αποτελέσματα του DNA από το δεύτερο πτώμα εκκρεμούν ακόμη, αλλά οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι ανήκει στην κοπέλα. Το μόνο που βρέθηκε από τις σορούς τους, που απανθρακώθηκαν, ήταν τα δύο χρυσά ρολόγια που φορούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν μαζί στο κλαμπ Jukebox πριν αναχωρήσει για την Ιταλία την επόμενη μέρα. Ο Qestaj έχει εμφανιστεί στην Αλβανία, την Ελβετία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Ο αδελφός του Agimi περιέγραψε τον πατέρα δύο παιδιών ως «το πιο αγαπητό άτομο που ξέρω» και «έναν υπέροχο αδελφό».