Το νέο σχέδιο ζωγραφικής, σε μία απόπειρα δημιουργίας της προτομής του «θρυλικού» Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο, καθώς κατά την παρουσίασή του στην Ισπανία, δεν ενθουσίασε –σχεδόν– κανέναν.

Ο καλλιτέχνης που το δημιούργησε, ονομάζεται Ράφα Φέρι και η παρουσίαση διεξήχθη στην Αλκούδια της Μαγιόρκας.

Παρουσία του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια και του νυν προπονητή του τμήματος Κ–20 της «αλμπισελέστε», Χαβιέρ Μασεράνο, η νέα προτομή του «Θεού» αποκαλύφθηκε στον κόσμο.

Η δράση αυτή, έλαβε χώρα στο πλαίσιο τουρνουά νεαρών ηλικιών στο πνεύμα της ένωσης των ποδοσφαιρικών δεσμών της Ισπανίας με την Αργεντινή.

Η «μυθική» συνάντηση του υιού Μαραντόνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και η αποθέωση

Στις 18/04, ο Ζοσέ Μουρίνιο επισκέφθηκε το μέρος όπου απεικονίζεται η εμβληματική τοιχογραφία προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα και άφησε ένα μπουκέτο λουλουδιών, εκμεταλλευόμενος το ταξίδι των «τζιαλορόσι» στον ιταλικό Νότο για την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής ενάντια στη Νάπολι.

Η κίνηση του 59άχρονου τεχνικού προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων που βρέθηκαν στο σημείο, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, εκφράζοντας τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη τους.

Η αποθέωση του Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ

Η ενέργειά του συγκίνησε και τον υιό του «Πίμπε Ντ’ Όρο», ο οποίος μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αγκαλιαστήκαμε και συγκινηθήκαμε, φέρνοντας στο μυαλό τον μπαμπά. Ζοσέ Μουρίνιο, είσαι πραγματικός και πιστός φίλος· πρώτα του Ντιέγκο και μετά του Μαραντόνα, φίλος στα καλά και στα άσχημα! Σε αγαπώ πολύ, όσο και εσύ αγαπούσες τον πατέρα μου», αναφέρει στο μήνυμά του.

Η δημοσίευσή του: