Παραμένουν ισχυροί οι δεσμοί ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες εφοπλιστές με τη Μόσχα. Γι’ αυτό δεν προκαλεί εντύπωση στους ναυτιλιακούς κύκλους η αποκάλυψη ότι τα πλοία του συγκεκριμένου εφοπλιστή διακίνησαν το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού LNG. Το πρόβλημα βέβαια είναι οι αμερικανικές υπηρεσίες, οι οποίες έχουν αρχίσει να σκαλίζουν διάφορες παλιότερες υποθέσεις, ενώ ταυτόχρονα διερευνούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο εν λόγω εφοπλιστής συνδέεται στενά με το σύστημα Πούτιν.
AREA 51
Ισχυροί δεσμοί ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες εφοπλιστές με τη Μόσχα – Τα πλοία του συγκεκριμένου εφοπλιστή διακίνησαν το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού LNG!
Το πρόβλημα είναι ότι οι Αμερικανικές υπηρεσίες άρχισαν να σκαλίζουν διάφορες παλαιότερες υποθέσεις, καθώς και τις πληροφορίες ότι ο εν λόγω συνδέεται στενά με το σύστημα Πούτιν!