Ο οίκος Balenciaga έχει «επιστρατεύσει» τους ηθοποιούς Isabelle Huppert και Krit Amnuaydechkorn ως πρεσβευτές του.

Ο Balenciaga ανάρτησε στο Instagram βίντεο γράφοντας στην λεζάντα «Ο οίκος Balenciaga είναι περήφανος που ανακοινώνει τους PP Krit Amnuaydechkorn και Isabelle Hupper ως πρεσβευτές του».

Συνέχισε λέγοντας ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν επιλεγεί για τη «δημιουργική δουλειά, τις αξίες και τις προσεγγίσεις τους στη ζωή» τονίζοντας ότι και οι δύο αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη κοινότητα Balenciaga. 

Η Isabelle Huppert, είναι μια εξέχουσα Γαλλίδα ηθοποιός και το όνομά της βρίσκεται στο καστ των περισσότερων ταινιών που έχουν λάβει μέρος στο Φεστιβάλ των Καννών. Με περισσότερες από 130 ταινίες και τηλεοπτικές εμφανίσεις στο ενεργητικό της είναι γνωστή ως μία από τις μεγαλύτερες εν ζωή ηθοποιούς. Η σχέση της με τον οίκο Balenciaga ξεκίνησε το 2021, έχοντας εμφανιστεί σε κάποιες από τις προηγούμενες καμπάνιες του, όπως για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 23, αλλά και με την Kim Kardashian για τη σειρά του 2022.

Ο Krit Amnuaydechkorn, γνωστός ως PP Krit, είναι βραβευμένος ηθοποιός και τραγουδιστής από την Ταϊλάνδη. Είναι περισσότερο γνωστός για την εμφάνισή του στο σόου I Told Sunset About You ενώ εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας της χώρας, με τα uber-pop φωνητικά του στο soundtrack της σειράς.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν επιλεγεί για να εκπροσωπήσουν τη δημιουργική ενέργεια του οίκου Balenciaga, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την αίγλη του μετά τις πρόσφατες διαμάχες. Σημειώνεται ότι ο οίκος Balenciaga επικρίθηκε όταν κυκλοφόρησε δύο καμπάνιες τον Νοέμβριο του 2022 που απεικόνιζαν παιδιά να κρατούν αρκουδάκια με ρούχα BDSM. Ο οίκος στη συνέχεια ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Διαβάστε ακόμη: