search

TOP SECRET

Ηρωική έξοδο μεθοδεύει ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ

Oι κινήσεις του Χρ. Ράμμου έχουν σχέση με δικές του προσωπικές επιδιώξεις.

Ηρωική έξοδο μεθοδεύει ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σάς ενημερώνουμε εγκύρως ότι στο Μαξίμου έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τους πραγματικούς λόγους της τεχνητής ρήξης και της ηρωικής εξόδου που μεθοδεύει ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος.

Εξάλλου ο ίδιος δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών.

Το περιεχόμενο της συνέντευξής του στην Καθημερινή συνιστά ευθεία πολιτική παρέμβαση ενώ εμπεριέχει και διάφορα άλλα μηνύματα τα οποία προφανώς απευθύνει προς την κυβέρνηση.

Ο Χρήστος Ράμμος, ο οποίος ερμηνεύει το σύνταγμα και τους νόμους με έναν ιδιότυπο τρόπο αφού όπως λέει η ΑΔΑΕ είναι υπεράνω όλων και κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τη λειτουργία της, προετοιμάζεται μεθοδικά για σύγκρουση.

Γι’ αυτό άλλωστε διαμηνύει ότι για την ΑΔΑΕ δεν ισχύει κανένα απόρρητο και οφείλουν να λογοδοτούν πάντες, από ΕΥΠ μέχρι εταιρείες τηλεφωνίας.

Το γεγονός ότι τα ίδια υποστηρίζει και η Κουμουνδούρου, είναι εντελώς τυχαίο.

Βέβαια για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ οι κινήσεις του Χρ. Ράμμου έχουν σχέση με δικές του προσωπικές επιδιώξεις.

Θα του ταίριαζε καλύτερα η Ηρώδου του Αττικού και δεν θα είχε καμία αντίρρηση να τον προτείνουν για πρόεδρο τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να διαθέτουν πλειοψηφία στη Βουλή για να μπορέσει ο Ράμμος να γίνει νέος Σαρτζετάκης.

Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Διαβάστε ακόμη: