Η σχέση της Ιρίνα Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι έλαβε τέλος. Άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού, μίλησαν στα διεθνή πρακτορεία, τονίζοντας ότι το πολυσυζητημένο ειδύλλιο ανάμεσά τους «απλά ξεφούσκωσε».

Μια από τις πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, είπε ότι: «Η Ιρίνα είχε ενθουσιαστεί με τον Τομ. Της άρεσε να βγαίνει μαζί του. Την ενθουσίαζε. Διασκέδαζαν ταξιδεύοντας για να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, όμως, το πράγμα, κατά κάποιον τρόπο ξεφούσκωσε».

Το ίδιο άτομο, τόνισε ότι η αιτία που χώρισαν, ήταν επειδή «και οι δύο συνεχίζουν να έχουν υποχρεώσεις και γινόταν όλο και πιο δύσκολο να βρίσκονται στην ίδια πόλη την ίδια στιγμή. Η Ιρίνα έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Τομ».

Άλλη πηγή ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει κανένα δράμα μεταξύ του Τομ Μπρέιντι και της Ιρίνα Σάικ. Απλά ξεφούσκωσε».

Τον Ιούνιο, τα δημοσιεύματα ήθελαν το μοντέλο να έχει φλερτάρει έντονα τον σταρ του ΝΒΑ, αλλά χωρίς ανταπόκριση σε πρώτη φάση. Λίγο καιρό αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι οι δυο τους είχαν βγει ήδη τα πρώτα τους ραντεβού. Παρά την έκταση που έλαβε σαν είδηση, η νέα της σχέση, η Σάικ εξακολουθούσε να έχει σχέσεις με τον πρώην της, Μπράντλεϊ Κούπερ, τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης εμφάνιζαν ως δυσαρεστημένο με αυτή τη σχέση. Ωστόσο, ο ίδιος μετά φέρεται να παραδέχτηκε, πως ο Μπρέιντι είναι μια καλή επιλογή για εκείνη.

Ο Μπρέιντι έβγαινε και με άλλες γυναίκες

Παρά το γεγονός ότι τον είχαν δει αρκετές φορές να βγαίνει με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ, οι «κακές γλώσσες» έλεγαν το τελευταίο διάστημα, ότι ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ δεν έχει μάτια μόνο για την Ιρίνα αλλά είναι πολύ πιθανό να βγαίνει και με άλλες γυναίκες.

Πάντως και η Σάικ δεν φαίνεται να ζητά αποκλειστικότητα από τον Μπρέιντι καθώς πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το μοντέλο θέλει να παντρευτεί τον Μπράντλεϊ Κούπερ με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.

Πώς έβλεπε την κατάσταση η Σάικ

Η Σάικ από την πλευρά της είχε σκοπό να συνεχίσει να περνάει χρόνο με τον Μπρέιντι, μέχρι ο Κούπερ να κάνει την επόμενη κίνηση. Πάντως ο Μπρέιντι δεν έμοιαζε έτοιμος να μπει σε μια σχέση και μπορεί αυτή να ήταν η αιτία του χωρισμού τους.

«Ο Μπρέιντι δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή. Οι προτεραιότητές του είναι τα παιδιά του και τα επιχειρηματικά του σχέδια. Στο μέλλον του θα υπάρξουν και άλλα μοντέλα» ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα.

Ο Μπρέιντι και Σάικ άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούνιο, όταν το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι το μοντέλο «ρίχτηκε» στον πρώην ποδοσφαιριστή όταν και οι δύο τους βρέθηκαν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου εμπόρου τέχνης Joe Nahmad στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Τον Ιούλιο, φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού ενώ η Σάικ εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι του Μπρέιντι.

Διαβάστε ακόμη: