Η Ιρίνα Σάικ είναι γνώριμη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Και κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει.

Το Σάββατο ήταν υπέρλαμπρη δίπλα στη Ναόμι Κάμπελ και στην Αλεσάντρα Αμπρόσιο, με ένα φόρεμα Giorgio Armani Prive που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία στο πάνω μέρος του. Χθες, όμως, το πήγε ένα επίπεδο παραπέρα.

Άβαφη και με κοιλιακούς φέτες η Ιρίνα Σάικ


Συγκεκριμένα, η 37χρονη Ιρίνα Σάικ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας Firebrand (Le Jeu De La Reine) φορώντας ένα δερμάτινο σύνολο που αποτελούνταν από μια μάξι χαμηλοκάβαλη φούστα και ένα crossover crop top, που μόλις και μετά βίας κάλυπτε μόνο το στήθος της.

Και προκειμένου να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων στην εντυπωσιακά σμιλεμένη σιλουέτα της, η Ιρίνα Σάικ επέλεξε να μην τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, επιλέγοντας να εμφανιστεί άβαφη – εκτός από ελάχιστη μάσκαρα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το Firebrand είναι μια ιστορική δραματική ταινία του 2023 σε σκηνοθεσία Karim Aïnouz και σενάριο των Jessica και Henrietta Ashworth.

Η επερχόμενη ταινία, η οποία σηματοδοτεί την πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Aïnouz στην αγγλική γλώσσα, αφηγείται την ιστορία της Katherine Parr, της τελευταίας από τις έξι συζύγους του Ερρίκου Η’, της οποίας η θέση ως αντιβασίλισσας απειλείται όταν είναι ύποπτη για τη σχέση της με την κατηγορούμενη αιρετική Anne Askew.

Η ταινία γυρίστηκε στην περιοχή Derbyshire του Peak District του Ηνωμένου Βασιλείου και βασίζεται στο ιστορικό μπεστ σέλερ της Elizabeth Fremantle «Queen’s Gambit».

Διαβάστε περισσότερα