Νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της έπεσε μία γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή των Καμινίων στην οδό Πατρόκλου περίπου στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής.

Ο 39χρονος δράστης με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά, φέρεται να ήταν μεθυσμένος όταν γύρισε στο σπίτι που διέμενε με  την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του. Στη συνέχεια, με όπλο που κατείχε παράνομα, την πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα ωστόσο ήταν νεκρή. Στο σαλόνι του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα της 29χρονης Νίνας μέσα σε μια λίμνη αίματος φορώντας τα ρούχα της.  Ο δράστης συνελήφθη και έχει ομολογήσει το έγκλημά του.

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που γνώριζαν την άτυχη κοπέλα, φανερώνουν ότι το τελευταίο διάστημα είχαν παρατηρήσει μία αλλαγή τόσο στην συμπεριφορά της, όσο και στην εμφάνισή της.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχαν έντονο καβγά και έβαλε το όπλο στο κεφάλι της για την εκφοβίσει. «Το έκανα για πλάκα», ισχυρίστηκε λίγο αργότερα στις Αρχές.

Διαβάστε ακόμη: