Η πρώτη ρέπλικα του iPhone 14 που θα παρουσιάσει η Apple το φθινόπωρο, αποκαλύφθηκε από τον πασίγνωστο και έγκυρο Youtuber τεχνολογικών θεμάτων, Lewis Hilsenteger, μέσα από το δημοφιλές κανάλι του, Unbox Therapy, που μετρά 18,2 εκατομμύρια followers παγκοσμίως.

Το ομοίωμα της επόμενης ναυαρχίδας ταχυδρομήθηκε στην εκπομπή από την Ιαπωνία, με βάση τις εξωτερικές διαστάσεις και τις ιδιότητες της συσκευής που έχουν ήδη γίνει γνωστές σε κατασκευαστές περιφερειακών αξεσουάρ (θήκες, προστατευτικά οθονών κ.λπ) ώστε να υπάρχει σημειωθούν ελλείψεις όταν η πανάκριβη συσκευή ανέβει στα ράφια.

Τι αλλάζει και τι μένει ίδιο

Το iPhone 14 Pro Max λοιπόν φαίνεται πως θα είναι ελαφρώς παχύτερο και βαρύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά με ακόμη μικρότερο πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Οι εξειδικευμένοι τεχνολογικοί συντάκτες περιμένουν πως η νέα συσκευή θα τροφοδοτείται από μεγαλύτερη μπαταρία και θα διαθέτει μεγαλύτερα φυσικά κουμπιά για την αυξομείωση του ήχου από το πλάι.

Η πρώτη ρέπλικα του iPhone 14 που θα παρουσιάσει η Apple το φθινόπωρο, αποκαλύφθηκε από τον πασίγνωστο και έγκυρο Youtuber τεχνολογικών θεμάτων, Lewis Hilsenteger, μέσα από το δημοφιλές κανάλι του, Unbox Therapy, που μετρά 18,2 εκατομμύρια followers παγκοσμίως. Το ομοίωμα της επόμενης ναυαρχίδας ταχυδρομήθηκε στην εκπομπή από την Ιαπωνία, με βάση τις εξωτερικές διαστάσεις και τις ιδιότητες της συσκευής που έχουν ήδη γίνει γνωστές σε κατασκευαστές περιφερειακών αξεσουάρ (θήκες, προστατευτικά οθονών κ.λπ) ώστε να υπάρχει σημειωθούν ελλείψεις όταν η πανάκριβη συσκευή ανέβει στα ράφια. Τι αλλάζει και τι μένει ίδιο Το iPhone 14 Pro Max λοιπόν φαίνεται πως θα είναι ελαφρώς παχύτερο και βαρύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά με ακόμη μικρότερο πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Οι εξειδικευμένοι τεχνολογικοί συντάκτες περιμένουν πως η νέα συσκευή θα τροφοδοτείται από μεγαλύτερη μπαταρία και θα διαθέτει μεγαλύτερα φυσικά κουμπιά για την αυξομείωση του ήχου από το πλάι. Οι εξωτερικές διαφορές από το περσινό μοντέλο μάλλον θα είναι απειροελάχιστες, αν και το περίφημο και συνάμα διαβόητο notch στην κορυφή της οθόνης, φαίνεται πως θα δώσει την θέση του σε δύο μικρότερα ανοίγματα - τουλάχιστον στα ακριβότερα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Όσοι όμως περιμένουν την αντικατάσταση της ειδικής θύρας φόρτισης "Lightning" από την πιο «φιλική και πανταχού παρούσα» USB-C, μάλλον θα απογοητευτούν και φέτος, αφού το πιθανότερο είναι πως η όποια μετάβαση, μετά και τις έμμεσης πιέσεις της ΕΕ προς τον κολοσσο, δεν θα έρθει πριν το 2023.

Οι εξωτερικές διαφορές από το περσινό μοντέλο μάλλον θα είναι απειροελάχιστες, αν και το περίφημο και συνάμα διαβόητο notch στην κορυφή της οθόνης, φαίνεται πως θα δώσει την θέση του σε δύο μικρότερα ανοίγματα – τουλάχιστον στα ακριβότερα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Όσοι όμως περιμένουν την αντικατάσταση της ειδικής θύρας φόρτισης “Lightning” από την πιο «φιλική και πανταχού παρούσα» USB-C, μάλλον θα απογοητευτούν και φέτος, αφού το πιθανότερο είναι πως η όποια μετάβαση, μετά και τις έμμεσης πιέσεις της ΕΕ προς τον κολοσσο, δεν θα έρθει πριν το 2023.