Μια γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ απολύθηκε αφού έβρισε μια ομάδα Γερμανών τουριστών σε ένα τρένο με προορισμό τη Νέα Υόρκη, πριν τους πει να «φύγουν από τη χώρα μας», σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Reddit.

Η Brianna Pinnix, μια 30χρονη που εργαζόταν στην Capital Rx, πλησίασε μια ομάδα ανδρών τουριστών σε ένα τρένο της New Jersey Transit, σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία μετέδωσε πρώτη το περιστατικό.

ΗΠΑ: Η εταιρεία της την απέλυσε

Η ξανθιά γυναίκα είναι απόφοιτος του 2015 του Marymount Manhattan College και εργάζεται στον διαχειριστή φαρμακευτικών παροχών που εδρεύει στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Facebook.

Η Pinnix έχει έκτοτε απολυθεί από την Capital Rx, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στη New York Post το βράδυ της Τετάρτης.

«Η εταιρεία μας εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής όσον αφορά την προκατάληψη ή τη συμπεριφορά που δημιουργεί διακρίσεις. Αφού εξετάσαμε τις περιστάσεις, ενεργήσαμε άμεσα και απολύσαμε την εν λόγω υπάλληλο», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

«Οι πράξεις και τα λόγια του πρώην υπαλλήλου δεν είναι αντιπροσωπευτικά της Capital Rx και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από όσους πληγώθηκαν».

Δείτε το βίντεο:

Άλλοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και το προφίλ της στο LinkedIn, που συνδέονται με το όνομά της έχουν διαγραφεί από τότε που ήρθε στην επιφάνεια το ντροπιαστικό και ξενοφοβικό βίντεό της.

ΗΠΑ: Ο φίλος της προσπαθούσε να την σταματήσει

Η Pinnix, η οποία φαίνεται να είναι μεθυσμένη, ακούγεται στα πλάνα να ρωτάει τους άνδρες αν είναι Γερμανοί πριν απαιτήσει επιθετικά: «Τι είπατε, πείτε μου τι είπατε». Ο φίλος της προσπαθεί ευγενικά να την απομακρύνει από την κατάσταση, ενώ κάποια στιγμή κρατάει τους καρπούς της καθώς γέρνει προς το πρόσωπο ενός άνδρα.

«Brie, Brie, μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις αυτό, θα σε συλλάβουν», παρακαλούσε. «Μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου», επέμεινε εκείνη. «Σε παρακαλώ, σταμάτα το αυτό, σε παρακαλώ. Σταμάτα το, αλλιώς δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ», προειδοποίησε ο φίλος της.

«Σ’ αγαπώ, αλλά φύγε από πάνω μου», του είπε. Ζήτησε από τους τουρίστες να επαναλάβουν όσα είπαν πολλές φορές, αλλά εκείνοι την αγνόησαν. Κάποια στιγμή, ο άντρας το πρόσωπο του οποίου πλησίαζε συνεχώς η γυναίκα σηκώθηκε και είπε κάτι ακατάληπτο πριν καθίσει ξανά κάτω, κουνώντας το κεφάλι του.

Οι τουρίστες φαίνονται να γελάνε μεταξύ τους, με τον άνδρα στην άκρη, ο οποίος δέχτηκε το μεγαλύτερο βάρος της οργής της, να γυρίζει για να μιλήσει σε κάποιον πίσω τους.

Ο φίλος της Pinnix καταφέρνει να την επαναφέρει στη θέση της, ενώ εκείνη μουρμουρίζει κάτι για «μετανάστες».

«Τι θα λέγατε να φύγετε από τη χώρα μας», κάποια στιγμή η γυναίκα.

«Μην το κάνεις!», λέει δυνατά ο φίλος της, ενώ αρκετοί άλλοι επιβάτες ακούγονται να λένε: «Ουάου». «Αυτό είναι σκληρό», λέει μια γυναίκα.

Ο φίλος της κοιτάζει νευρικά τον άγνωστο εικονολήπτη πριν της πει: «Είναι εντάξει».

«Μωρό μου, δεν είναι εντάξει. Δεν είναι εντάξει. Σε αγαπώ αλλά…» είπε η Pinnix πριν η ηχογράφηση διακοπεί.

«Είναι μεθυσμένη και ο άσχημος αληθινός της χαρακτήρας είναι τώρα εκεί έξω για να τον δουν όλοι. Ο τύπος πρέπει να παρατήσει την τοξική γυναίκα το συντομότερο δυνατό», έγραψε ένας Redditor.

Διαβάστε ακόμη: