Tραγικό θάνατο βρήκε την Πέμπτη μια 57χρονη γυναίκα στο διεθνές αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο, η οποία εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα για τη μετακίνηση αποσκευών.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν να μεταβούν σε τερματικό σταθμό του αεροδρομίου τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενώ βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδειξε την άτυχη γυναίκα να εισέρχεται σε μια απαγορευμένη περιοχή λίγο πριν από τις 2:30 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.

Γύρω στις 7:30 το πρωί, το πυροσβεστικό προσωπικό του Σικάγο ανταποκρίθηκε σε κλήση για μια γυναίκα που είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους της πυροσβεστικής, η 57χρονη από τη Βόρεια Καρολίνα φέρεται να είχε μπλεχτεί στο σύστημα μεταφορικών ταινιών, οι οποίες χρησιμποιούνται για τη μετακίνηση αποσκευών, ενώ από την επί τόπου εξέταση που έγινε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι αρμόδιες Αρχές του Σικάγο δήλωσαν ότι το περιστατικό ήταν, πιθανότατα, εργατικό ατύχημα, προσθέτοντας ότι ο χώρος διακίνησης αποσκευών δεν είναι προσβάσιμος στο κοινό.

Η έρευνα για τον θάνατο της 57χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ από τη σχετική έρευνα διαπιστώθηκε πως δεν ήταν υπαλληλος του αεροδρομίου.

Διαβάστε ακόμη: