Μήνυμα για την επέτειο νίκης της 7ης Ιουλίου απέστειλε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Παππάς. 

Ειδικότερα, αναφέρει στο μήνυμα του ο βουλευτής της ΝΔ:

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια, δείξατεσαφήστήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με εκλέξατε ΒουλευτήΔωδεκανήσου, για να σας εκπροσωπώ στο Εθνικό Κοινοβούλιο και να προωθώ δυναμικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.

2 χρόνια μετά, με γνώμονα το συμφέρον των νησιών μας και το καλό των Δωδεκανησίων βρίσκομαι στο πλευρό σας, μαχόμενος για τον καθένα ξεχωριστά, προτείνοντας λύσεις και προωθώντας στην κεντρική εξουσία τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών.

Σας ευχαριστώ, γιατί αυτά τα δύοχρόνια με έχετε κάνει να αισθανθώ τα πιο θερμά συναισθήματα μέσα από την συνεχόμενη επαφή και επικοινωνία που έχω με όλους εσάς.

Σήμερα, γιορτάζουμεόλοι την πολιτική αλλαγή της 7ης Ιουλίου 2019. Η αγάπη και η στήριξή σας, με γεμίζουντιμή και υπερηφάνεια και δεσμεύομαι να συνεχίσω να πράττω και να λειτουργώέχοντας στο νου ότι στις πράξεις και τα λόγια μου «κουβαλώ» όλους τους νησιώτες.

Ξεκινήσαμε προεκλογικά με το σύνθημα «Δυναμικά για τα Δωδεκάνησα» και συνεχίζουμε να προχωράμε δυναμικά, αληθινά, ξεκάθαρα, για όλους τους Δωδεκανησίους.»