Η Ιωάννα Τούνη έχει γίνει μαμά και έχει περιορίσει τις αναρτήσεις της στα social media, κάνοντας μόνο τις απολύτως απαραίτητες.

Η Ιωάννα Τούνη έχει καταφέρει στα μόλις 29 της χρόνια να αποκτήσει τη δική της επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη αλλά και να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κρίνουν συνεχώς την γνωστή influencer, η οποία αποδεικνύει ότι τίποτα δεν της χαρίστηκε.

Ιωάννα Τούνη: Τα βίντεο με νόημα που ανέβασε στο TikTok

Μάλιστα, η γνωστή influencer ανεβάζει κατά καιρούς βίντεο στο TikTok και πρόσφατα ανέβασε δύο ακόμα.

Στο ένα βίντεο κάνει μια αναφορά, με χιουμοριστική διάθεση, στη νυν του πρώην της ενώ ακούγεται ο ήχος και τα λόγια από την εφηβική σειρά «Patty, η πιο όμορφη ιστορία».

«Είναι θλιβερό ε; Αντί για εμένα προτίμησες την Patty. Αντί για το ακριβό χαβιάρι, προτίμησες τη φθηνή μορταδέλα».

@j.touni Ταγκ την κολλητή που θα καταλάβει 😂❤️ #foryoupage #foryou #jtouni #touni #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – pos me lene?

Στο άλλο βίντεο στο TikTok, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει στα όσα λέγονται για εκείνη και στο ότι της έχουν έρθει όλα εύκολα.

«Όταν τους ακούω να λένε πως είμαι απλά τυχερή στη ζωή μου και όλα μου έχουν έρθει εύκολα…» αναφέρεται πάνω στο βίντεο και ως λεζάντα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Μμμμ μπα φίλε».

@j.touni Μμμμμ μπα φίλε! 🫶🏼 #yougetwhatyouworkfor #foryou #fy #foryoupage #jtouni #touni ♬ оригинальный звук – …

Διαβάστε ακόμη: