Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τότε που έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει έρθει σχεδόν μόνιμα στην Αθήνα, και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, έχουν αφιερωθεί στην φροντίδα του γιου τους.

Ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής 28/4 η Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, κοινοποίησε κάποια βίντεο στο Instagram και έκανε γνωστό πως η οικογένεια αφήνει το σπίτι στο οποίο έμενε και μετακομίζει σε άλλο.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories μετακομίζουμε!», είπε η Ιωάννα Τούνη στους ακόλουθούς της, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει σπίτι με την Ιωάννα Τούνη.

«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανήρτησαν σχετικά στιγμιότυπα από την στιγμή της μετακόμισης στο παλιό τους σπίτι, ενώ ανυπομονούν να μπουν στο νέο τους σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα