Η Ιωάννα Τούνη έδωσε συνέντευξη στο «Nitro», το οποίο κυκλοφορεί ξανά μετά από χρόνια, και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Στη συνέντευξή της λοιπόν, μίλησε για όλα και μεταξύ αυτών, αναφέρθηκε στον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει σχέσεις, αλλά έκανε και πιπεράτες αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή.

«Για αυτόν ήταν φυσιολογικό να έχει παιδιά σε 3 χώρες»

«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά, επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους, μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ. Όταν πήγα στη Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου, έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά μου και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο μπαμπάς μου είπε: Άσε μας ρε Τάνια με το μπάσταρδο. Μετά από εκείνη την ατάκα μου φέρθηκε σαν μην έγινε τίποτα, γιατί για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά σε τρεις διαφορετικές χώρες που δεν ήταν αναγνωρισμένα», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια

«Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες»

Όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε: «Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες. Για να κάνω σχέση με άνδρες μου αρέσουν πιο πολύ αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετεροφυλόφιλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έτυχε να έχω. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Με ενοχλεί που οι διάσημοι δεν παραδέχονται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, λες και είναι κάτι τρελό. Θα μπορούσα να ερωτευθώ εξίσου και μια γυναίκα και έναν άνδρα».

Σημειώνεται πως το «Nitro» επανακυκλοφορεί ύστερα από 10 χρόνια, όχι ακριβώς όπως το ξέραμε, αλλά υπό μια νέα μορφή. Όπως είχε αποκαλύψει ο Πέτρος Κωστόπουλος το «Nitro» θα κυκλοφορεί στην επανέκδοσή του ως ένα τριμηνιαίο «coffee table magazine».