Το «Nitro» επανακυκλοφορεί ύστερα από 10 χρόνια, όχι ακριβώς όπως το ξέραμε, αλλά υπό μια νέα μορφή.
Όπως είχε αποκαλύψει ο Πέτρος Κωστόπουλος το «Nitro» θα κυκλοφορεί στην επανέκδοσή του ως ένα τριμηνιαίο «coffee table magazine».

Τα αποκαλυπτήρια του εξωφύλλου έκανε νωρίτερα ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος, μέσω Instagram.

«Nitro, part 2. Never in the right order. Τριμηνιαίο coffee table magazine. 7/7/2021. Εξώφυλλο @caroline_rovithi», έγραψε στη λεζάντα, ταγκάροντας την art director που σχεδιάσε το εξώφυλλο, πρώην υπάλληλο του στο τμήμα creative της ΙΜΑΚΟ.

Στο εξώφυλλο του νέου «Nitro» πρωταγωνιστεί ένα… σύγχρονο τσαρούχι, με τη λεζάντα «We can do it», παραπέμποντας πιθανότατα στο νέο «ξεβλάχεμα» που έρχεται.  

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Πριν όμως καλά καλά κυκλοφορήσει το πρώτο περιοδικό της «νέας εποχής» βρέθηκε ένα σοβαρό λάθος που ανάγκασε τον Κωστόπουλο να βάλει στις πρώτες σελίδες του νέου Nitro  ένα απολογητικό σημείωμα καθώς είτε το ατελιέ του, είτε ο διευθυντής του περιοδικού μπέρδεψε τα θέματα και τις σελίδες.

Όσοι γνωρίζουν τον Κωστόπουλο ξέρουν ότι στο παρελθόν, όταν υπήρχαν χρήματα για πέταμα, τα περιοδικά του που είχαν τέτοια λάθη πήγαιναν για επανατύπωμα με σημαντική οικονομική ζημία.

Αμίμητη μάλιστα υπήρξε η περίπτωση που πριν κυκλοφορήσει ένα τεύχος του Down Town στα κοσμικά υπήρχε μια φωτογραφία από ένα πάρτι που δεν τον κολάκευε καθόλου (είχε ξεκινήσει η τριχόπτωση βλέπετε) με αποτέλεσμα το τεύχος να βγει στα περίπτερα με μια σκισμένη σελίδα, καθώς ήταν εβδομαδιαίας κυκλοφορίας και δεν μπορούσε να ξανατυπωθεί χωρίς να χάσει την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Προσελήφθησαν λοιπόν δεκάδες αλλοδαποί που κατασκήνωσαν στο πιεστήριο και έσκιζαν μια μια τις σελίδες για να μην χαλάσει η εικόνα του Πέτρου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα με αυτό που έγινε θα έχουν χτυπήσει κόκκινο τα νεύρα του, ειδικά όταν μιλάμε για το πρώτο τεύχος του επαναλανσαρίσματος, ενός περιοδικού που κοστίζει μάλιστα και 9 ευρώ.