Τρισευτυχισμένη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που βιώνει έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της. Πρόκειται για το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εφημερίδα Secret και αναφέρθηκε στη νέα ζωή με την κόρη της, αποκάλυψε αν θα την δούμε τηλεοπτικά ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου με τον σύντροφό της.

«Οι μέρες κυλάνε πολύ γρήγορα και είναι όλα πρωτόγνωρα διαφορετικά. Δύσκολα και όμορφα μαζί. Η καθημερινότητά µου έχει αλλάξει. Μαζί της κι εγώ. Νιώθω τόσο γεμάτη, τόσο ήρεμη και ώριμή μαζί. Η φροντίδα ενός μωρού απαιτεί αφοσίωση και τη μέγιστη δυνατή ενέργειά σου 24 ώρες την ημέρα. Πραγματικά θαυμάζω όλες αυτές τις μαµάδες εκεί έξω που δίνουν το είναι τους καθημερινά για την ανατροφή των παιδιών τους, πόσο µάλλον όταν χρειάζεται να εργάζονται κιόλας παράλληλα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση στο αν θα κάνει θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά

«Η μικρούλα µας είναι μόλις 2 μηνών και 6 ημερών. Μια σταλιά ανθρωπάκι. Το διάστημα αυτό δεν εργαζόμουν και όλη µου η έγνοια και η προσοχή επέλεξα να δοθεί στο παιδί µου. Ήταν σημαντικό τόσο για εκείνη όσο και για εμένα», συμπλήρωσε για την κόρη της.


 

Όσο για το τηλεοπτικό της μέλλον, η παρουσιάστρια είπε: «Σίγουρα θέλω να επιστρέψω επαγγελματικά σε αυτό που πολύ αγαπώ να κάνω, σε μια συνθήκη που θα µου ταιριάζει. Βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά πια και το διάστημα που παρακολουθούσα τηλεόραση, χωρίς να συµµετέχω, µου έκανε καλό. Τελικά, όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

«Ο θρησκευτικός γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά µας, ωστόσο θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγμή. Ξέρω ότι θα δώσει χαρά και στους δικούς µου, που δεν ήταν κοντά µας στον πολιτικό γάμο, µιας και επιλέξαμε να είναι µόνο για εμάς τους δύο (λόγω εγκυμοσύνης). Γενικώς, ως ζευγάρι κινούμαστε σε ρυθμούς που εξυπηρετούν εμάς και την ισορροπία της οικογένειάς µας, χωρίς “πρέπει”. Eτσι θέλουμε να μεγαλώσουμε και το παιδάκι µας», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου για το αν σκοπεύουν με τον Κωνσταντίνο Δανιά να κάνουν θρησκευτικό γάμο.

Διαβάστε περισσότερα