Για ακόμη μια χρονιά το Olympico padel club της Γλυφάδας θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του το International Padel Experience By Madison.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τη 1 μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2023 καθώς και από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 με μεγάλο χορηγό τα αναψυκτικά Punk Rabbit 

To ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο της φετινής διοργάνωσης είναι ότι για πρώτη φορά θα συνδυαστεί με τη βαθμολογία του PMRT του μοναδικού ελληνικού σάιτ που εξειδικεύεται στο Padel, του padelmaniac, καθώς θα αποτελεί συνδιοργάνωση, δίνοντας στους παίκτες την δυνατότητα να «ρανκαριστούν» στην καθιερωμένη πλέον ελληνική κατάταξη.

Το International Padel Experience, που διεξάγεται στην χώρα μας από το 2019, φέτος θα διεξαχθεί σε περισσότερες από 18 χώρες δίνοντας τη δυνατότητα στους υψηλότερα βαθμολογούμενου παίκτες των κατηγοριών ανδρών και γυναικών από κάθε χώρα να λάβουν το μεγάλο έπαθλο του εισιτήριου στο Final Masters στο τέλος της σεζόν, όπου όλες οι χώρες και οι παίκτες που τις εκπροσωπούν θα συναντηθούν σε ένα τουρνουά γεμάτο padel κορυφαίου ανταγωνισμού και απαιτήσεων.

Το International Padel Experience ξεκίνησε φέτος από το Δουβλίνο, ενώ στη συνέχεια θα περάσει από Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Ανδόρα, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία, Μάλτα, Αγγλία, Σαν Μαρίνο, Δανία, Χιλή Μαϊάμι, και φυσικά την Ελλάδα δίνοντας την  δυνατότητα συμμετοχής σε πάνω 10.000 παίκτες καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, αναδεικνύοντας παράλληλα την φαινομενική δυναμική του αθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε παίχτης μέχρι κατάταξης τοπ- 50 του WPT μπορεί να πάρει μέρος σε οποία χώρα επιθυμεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που απολαύσαμε τόσο υπέροχα παιχνίδια της προηγούμενες χρονιές αφού η Ελλάδα γίνεται πόλος έλξης για μια θέση στους τελικούς αγώνες.

Να σημειώσουμε ότι μερικοί από τους παίχτες που περάσαν από την χώρα μας  τα προηγούμενα χρόνια είναι οι Ivan Arrondo,  Fermin Ferreyra, Jose Manuel Blanquez Montoya και Alfonso Patacho μεταξύ πολλών άλλων.

Φέτος για πρώτη χρονιά φαίνεται ότι θα δούμε ξένη παίχτρια στην κατηγορία των γυναικών και φυσικά το ίδιο θα συμβεί και στην κατηγορία των ανδρών.

Μερικά από τα ονόματα που ακούγονται είναι ο Ivan Arrondo, o Alfonso Patacho, ενώ αναμένεται, όπως αναφέραμε και παραπάνω, και μια γυναίκα έκπληξη!

Όλοι οι φαν του Padel στην Ελλάδα ανυπομονούν πλέον να απολαύσουν  αγώνες διεθνών προδιαγραφών σε αυτό το ανερχόμενο άθλημα που φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο αγαπητό στο Ελληνικό κοινό.

Διαβάστε ακόμη: