Το Μιλάνο είναι η πρωτεύουσα της μόδας. Μία μητρόπολη που κάθε άνδρας οφείλει να είναι καλοντυμένος. Η Moncler αποφάσισε να γίνει το αφεντικό της πόλης και ανακοίνωσε την 3ετή συμφωνία με την Inter ως η αποκλειστική συνεργάτιδα εταιρεία για την επίσημη ένδυση του συλλόγου. Μία συνεργασία που συνδέει τον αθλητισμό και τη μόδα στην πόλη.

Μετά από αυτή τη συνεργασία, το ποδόσφαιρο γίνεται μέρος του σύμπαντος της Moncler, ένα ποικιλόμορφο μέρος που συνδυάζει άριστα τους κόσμους της απόδοσης και της μόδας. Δύο πτυχές του ίδιου καινοτόμου πνεύματος και δύο πεδία που διασταυρώνονται σ’ ένα όραμα ενδυμάτων, που δεν κάνει καμία διάκριση μεταξύ μόδας και τρόπου ζωής.

Στη συνεργασία, στην οποία μαζί με τους παίκτες συμμετέχουν και ο προπονητής Simone Inzaghi και οι άνθρωποι της διοίκησης, θα καλύπτει την επίσημη ένδυση της ομάδας στις αποστολές. Πρόκειται για ένα χαλαρό στιλ που ενισχύει τη λειτουργικότητα των ρούχων χωρίς να θυσιάζει τη γοητεία των λεπτομερειών.

Οι παίκτες που πόζαραν στον φακό του ταλαντούχου φωτογράφου, Paolo Pellegrin, είναι οι Lautaro Martinez, Hakan Calhanoglu, Denzel Dumfries, Edin Dzeko και φυσικά ο κόουτς Simone Inzaghi. Η έμπνευση για την «επίσημη» στολή των παικτών είναι μία εξέλιξη της κλασικής γραμμής στην συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 της Moncler, έχοντας προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ομάδας. Εκτός από τα ρούχα, μια σειρά από αξεσουάρ όπως σκουφάκι, φουλάρι και σακίδιο ολοκληρώνουν τη συλλογή.

Η συλλογή Inter x Moncler είναι διαθέσιμη από τις 7 Δεκεμβρίου μέσω του moncler.com