Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την αγένεια και το θράσος μιας νεαρής influencer, η οποία προκάλεσε άστεγη γυναίκα που δεν ήξερε κολύμπι να πέσει σε λίμνη προκειμένου να τις δώσει λίγα δολάρια.

Η 25χρονη Νάταλι Ρέινολντς φέρεται να προκάλεσε την άτυχη γυναίκα να βουτήξει στη λίμνη Λέιντι Μπερντ στο Όστιν του Τέξας, για να της δώσει 20 δολάρια. Σκοπός ήταν να πιάσει ένα αντικείμενο στα πλαίσια ενός παιχνιδιού κυνηγιού θησαυρού.

Μάλιστα, την πράξη της τη μετέδιδε live στα μέσα κοινωνικής εντύπωσης.

Αυτό που προκαλεί, όμως, αλγεινή εντύπωση είναι ότι η 25χρονη παράτησε στα κρύα νερά την άστεγη, η οποία πάλευε να κρατηθεί στην επιφάνεια, καθώς δεν ήξερε κολύμπι!

Στο επίμαχο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η influencer ακούγεται να λέει στη γυναίκα «απλά βούτα μέσα» και στη συνέχεια να γελάει, ενώ η γυναίκα βούλιαζε.

«Είπες ότι ήταν εντάξει… μου είπες να πηδήξω», ακούγεται να φωνάζει η άστεγη, ενώ η 25χρονη το αρνούταν και γελούσε.

«Δεν ξέρω κολύμπι, μόνο να επιπλέω», ακούγεται να φωνάζει. Η 25χρονη έβαλε τα κλάματα μετά από σχόλια που δέχθηκε από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο για να παρέχει βοήθεια σε άτομο που ανασύρθηκε από τα νερά, όμως η κατάσταση της άστεγης γυναίκας παραμένει άγνωστη.

Διαβάστε ακόμη: