Ο Ημιμαραθώνιος της Κρήτης επιστρέφει μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και το σποτ, για άλλη μια φορά, είναι ξεκαρδιστικό.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ένας Ηπειρώτης και ένας Κινέζος να επικοινωνούν με έναν Κρητικό, με τον άνδρα από το Πεκινό μάλιστα, να ζητά να μιλήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«You Pass Good!»

«Στις 3 Οκτωβρίου 2021 τα χαμόγελα επιστρέφουν! Το νέο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης μας δείχνει ότι  είναι το γραφείο πληροφοριών του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, πλήρως εξοπλισμένο και με προσωπικό που μιλάει 17 γλώσσες και 46 διαλέκτους!», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στο Facebook.

«Αν μας καλέσεις we tell you all και αν δεν μας ακούς καλά, απλά get the zero! Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτόν τον αγώνα You pass Good!  Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει στις 3 Οκτωβρίου 2021 μετά μετά από ένα μικρό διάλειμμα για να γεμίσει χαμόγελα το κέντρο της Κρήτης», σημειώνεται στη συνέχεια, για να καταλήξει στο εξής:

«Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και από κάθε γωνιά του πλανήτη θα σμίξουν ξανά με ασφάλεια στην καρδιά της Κρήτης για να τρέξουν , να περπατήσουν και να διασκεδάσουν».

Για 6η χρονιά ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης

Ο Σύλλογος  ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει για 6η χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στις 3 Οκτωβρίου 2021 και τους παράλληλους αγώνες 5 χλμ, 10 χλμ και 1.000 μ για παιδιά.

Σκοπός των αγώνων είναι «να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου».

Από κάθε γωνιά της Γης, στην Κρήτη

«Ταξίδεψα από την Ταζμανία της Αυστραλίας για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης  και δεν το μετάνιωσα καθόλου γιατί ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου», είχε αναφέρει ο Douglas Hamerlok, 1ος του Ημιμαραθωνίου 2018.

«Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ ξανά σε αυτό τον αγώνα, έχω λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες σε όλο τον κόσμο. Ήταν μακράν το καλύτερό και πιο άρτια οργανωμένο αθλητικό event που έχω συμμετάσχει. Οι άνθρωποι της περιοχής πολύ φιλόξενοι και πολύ ένθερμοι καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής».