Για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού συνελήφθη ιερέας, χθες Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στα Κάτω Πατήσια, όπου και λειτουργούσε.

Την καταγγελία για την κακοποίηση του παιδιού έκαναν οι γονείς του ανήλικου παιδιού. Το κορίτσι που είναι 17 ετών εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο ιερέας κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ο φερόμενος δράστης είναι 37 χρονών και έχει 3 παιδιά.

Ηλιούπολη: Ο ιερέας κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση αναφέρει:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».