Ποιος είναι ο αστυνομικός – μαστροπός που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, καθώς και αρκετές ακόμα κοπέλες; Όλες οι πληροφορίες που συνθέτουν το αισχρό προφίλ του 39χρονου Δημήτρη Μπουγιούκου.

Όπως αποδείχτηκε, ο αστυνομικός είναι λάτρης των αισθησιακών ταινιών, ενώ είχε επαφές με εταιρείες παραγωγής πορνογραφικών ταινιών.

Ο βίος και η πολιτεία του Δημήτρη Μπουγιούκου

O αστυνομικός που βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εθισμό με τις ροζ ταινίες. Κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκάλεσε αίσθηση η μπλούζα που φορούσε αφού εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

Ο ίδιος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες τις ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα, ενώ η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας.

Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων.

Τα προφίλ του στα social

O Δημήτρης Μπουγιούκος ήταν αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε την λατρεία του για τα όπλα, τις στρατιωτικές εξαρτύσεις και τη χλιδή. Τις τελευταίες ώρες δεκάδες χρήστες του Facebook του επιτίθενται λεκτικά.

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός - προαγωγός που εξέδιδε την 19χρονη

Τα γούστα του ήταν ακριβά φρόντιζε να τα προβάλει και στα social media. Άλλοτε ποζάρει πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφίζεται με φόντο μαρίνα της Αττικής.

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός - προαγωγός που εξέδιδε την 19χρονη

Πώς δρούσε ο αστυνομικός – Το κύκλωμα μαστροπείας 

Χθες συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, το οποίο είχε εμπλοκή στο κύκλωμα, ενώ η 19χρονη κοπέλα έχει καταθέσει στους αστυνομικούς συγκεκριμένα στοιχεία και για την ύπαρξη και άλλων προσώπων. Σύμφωνα με την δικηγόρο της κοπέλας “το θύμα έχει εξαρχής κατονομάσει στην αστυνομία τουλάχιστον 3 ανθρώπους εκτός του αστυνομικού που έχει ήδη συλληφθεί και του πατέρα της”.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε πως ο κατηγορούμενος δημιούργησε προφίλ σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου και εξώθησε τη 19χρονη στην πορνεία, απειλώντας τη ότι θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της. Ο αστυνομικος έκλεινε ραντεβού και στη συνέχεια της αποσπούσε τα χρήματα που είχε ο ίδιος συμφωνήσει.

Η κοπέλα κακοποιούνταν συστηματικά από 39χρονο αστυνόμο, ο οποίος την κράταγε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, αναγκάζοντάς την να εκδίδεται. Ο εφιάλτης της στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, με τον οποίο η 19χρονη διατηρούσε σχέση, κράτησε τουλάχιστον δύο μήνες.

Οι ξυλοδαρμοί και τα ναρκωτικά ήταν καθημερινότητα μέχρι τη στιγμή που η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την υπάλληλο μιας καφετέριας που έπαιρνε καφέ καθημερινά. Η υπάλληλος, συνόδευσε την κοπέλα μέχρι την αστυνομία και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός - προαγωγός που εξέδιδε την 19χρονη

Το τραγούδι

Με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “Ασυμβίβαστος”, ο 39χρονος εμφανίζεται σε βίντεο κλιπ να συμμετέχει σε ντουέτο κομματιού με τον τίτλο “το δώρο του Άι Βασίλη”, όπως δημοσίευσε το lawandorder. Σε αυτό, περιγράφει πως αναζητά το άλλο του μισό στο Facebook και κάνει μία ευχή στον Άι Βασίλη προκειμένου να πραγματοποιήσει την ευχή του. Τελικά στο βίντεο κλιπ, ο κατηγορούμενος αστυνομικός και η συμπρωταγωνίστριά του, γίνονται ζευγάρι.

“Τζούλια την ελέγανε, σχεδόν 18, όμορφη κοπέλα, τρελή όπως εγώ” είναι ένας από τους στίχους του τραγουδιού.

Η ροζ ταινία

O αστυνομικός – προαγωγός συνόδευσε στα τέλη Ιουνίου την 19χρονη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να συμμετάσχει σε γυρίσματα ροζ ταινίας, γνωστής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών. Το συγκεκριμένο υλικό όπως και όλα τα σχετικά στοιχεία φέρονται, κατά τις ίδιες πηγές, να έχουν κατατεθεί στις ανακριτικές Αρχές.

Συγκλονιστική είναι εξάλλου η κατάθεση της 19χρονης στις Αρχές, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και σε εμπλοκή στρατιωτικού στο κύκλωμα.

Άλλες τρεις κοπέλες-θύματα ζητούν από τις Αρχές ασφάλεια για να μιλήσουν

Όπως αποκάλυψε η Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος του θύματος: “Ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου τρεις που έχουν περάσει τα ίδια στα χέρια του ίδιου ανθρώπου. Μία εξ αυτών μου έχει μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες, για ανθρώπους άλλους πέρα από αυτόν”.

“Σήμερα θα προσπαθήσω να μιλήσω με την ανακρίτρια, να δώσω ότι στοιχεία έχω, με σκοπό να τους παρασχεθεί ασφάλεια, με σκοπό να προσέλθουν στην ανακρίτρια, γιατί αυτός ο κόσμος φοβάται. Κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα ακόμα”.

Αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχουν πληροφορίες για «ακόμα δέκα κοπέλες κλεισμένες» αλλά και για «ακόμα μία κοπέλα που απελευθερώθηκε τώρα, μαζί με την δική μου και δεν θέλει ακόμα να μιλήσει … ήταν και εκείνη αιχμάλωτη και απελευθερώθηκε μαζί με την δική μου (επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός)… είναι πια απαίτηση της κοινωνίας η εισαγγελία να δώσει ασφάλεια σε αυτά τα κορίτσια, να μιλήσουν».