Ερωτήματα προκαλεί η συμμετοχή της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη που έπεσε θύμα κακοποίησης και εκδιδόταν από αστυνομικό, σε ερωτική ταινία της εταιρείας Sirina.

Sirina: Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο…ο αστυνομικός ερχόταν και πληρωνόταν

Η συμμετοχή της 19χρονης στην ερωτική ταινία έγινε με την τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, καθώς η κοπέλα υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών. Μάλιστα, από την εταιρεία παραγωγής λέγεται ότι ο αστυνομικός εμφάνισε την 19χρονη ως κοπέλα του, την άφησε για το γύρισμα και γύρισε να εισπράξει την αμοιβή και το…μπλουζάκι της εταιρείας που φορούσε κατά τη σύλληψη του και δημιούργησε απορίες, οι οποίες οδήγησαν στην αποκάλυψη…

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει η 19χρονη κοπέλα, ο αστυνομικός, o οποίος μάλιστα εμφανίστηκε φορώντας μπλουζάκι της Sirina, την απειλούσε και την κακοποιούσε προκειμένου να εκδίδεται, ενώ παράλληλα είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο.

Η Sirina Εntertainment αρνήθηκε ότι γνώριζε τα περί κακοποίησης της 19χρονης και καταδίκασε απερίφραστα τις πράξεις του αστυνομικού, τις οποίες θα κρίνει η δικαιοσύνη.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι η ταινία δεν έχει κυκλοφορήσει και είναι πολύ πιθανό μετά τα όσα έχουν συμβεί να μην κυκλοφορήσει, αν και σχετικά θα πρέπει να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ο οποίος για την ώρα αφήνει το ερώτημα αναπάντητο, για λόγους που μονάχα ο ίδιος γνωρίζει.

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα, όταν μία από τις πρωταγωνίστριες φέρεται να ήταν θύμα μαστροπίας και σεξουαλικής κακοποίησης, σχετικά με το αν θα πρέπει να διερευνηθεί το εάν υπάρχουν κι άλλες κοπέλες από το συγκεκριμένο ή άλλο κύκλωμα που να έχουν γυρίσει ανάλογες ταινίες (έστω εν αγνοία της εταιρείας παραγωγής);

Σε κάθε περίπτωση, τα στοιχεία για τη συμμετοχή της 19χρονης στην ερωτική ταινία βρίσκονται στη διάθεση του εισαγγελέα και του ανακριτή, οι οποίοι θα κρίνουν την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο κυκλώματος μαστροπείας.