search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποτροπιασμός στο Ίλιον: Οχτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους επί ένα μήνα

Οι δράστες ήταν όλοι μια παρέα, μαθητές της Α' Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον.

Αποτροπιασμός στο Ίλιον: Οχτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους επί ένα μήνα

Μια σοκαριστική υπόθεση με πρωταγωνιστές μια ομάδα οχτώ 15χρονων μαθητών σχολείου στο Ίλιον οι οποίοι βίαζαν συμμαθητή τους έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Οι οχτώ ανήλικοι, για έναν ολόκληρο μήνα, κακοποιούσαν και βίαζαν τον συνομήλικο τους και μάλιστα, τραβούσαν σε βίντεο την κτηνωδία και τη διακινούσαν σε τρίτα πρόσωπα.

Οι δράστες ήταν όλοι μια παρέα, μαθητές της Α’ Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον.

Η υπόθεση κρίνεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ως σοβαρή.

Ίλιον: Οχτώ 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους – Συνελήφθησαν οι έξι

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν οι έξι ανήλικοι ενώ σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Όπως προέκυψε απο την έρευνα, τις αδιανόητες αυτές πράξεις τις έκαναν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου του 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου του 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Οι βιασμοί γίνονταν σε ένα χαμόσπιτο στη γειτονιά που ζούσαν οι μαθητές, με χρήση αντικειμένων (και συγκεκριμένα με σκουπόξυλο) και οι δράστες ασκούσαν παράλληλα πολύ άγριο bullying στο θύμα για να μη μιλήσει.

Το ανήλικο παιδί αφού έζησε απίστευτα μαρτύρια, κάποια στιγμή «έσπασε» και μίλησε στην οικογένειά του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

 

Διαβάστε ακόμη: