Θύμα κλοπής έπεσε ο ιδιοκτήτης ενός ΙΧ αυτοκινήτου στο Ίλιον με τους δράστες να ανοίγουν το αμάξι, το οποίο ήταν σταθμευμένο κάτω από το σπίτι του, και να εξαφανίζονται. Η κλοπή έλαβε χώρα πριν από την Πρωτοχρονιά, στην περιοχή Λίμνη, και στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι θρασύτατοι διαρρήκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, λίγο πριν από τη 01:00 τη νύχτα, οι δύο δράστες διακρίνονται να παραμονεύουν στο δρόμο μπροστά από το σπίτι. Ο ένας κινείται προς το αυτοκίνητο, το οποίο είναι σταθμευμένο στην αυλή, και ανοίγει το καπό. Αφού κάτι κάνει στα καλώδια της μπαταρίας τρέχει προς την πόρτα του οδηγού ενώ τον ακολουθεί και ο συνεργός του.

Οι δύο διαρρήκτες ανοίγουν με ένα κατσαβίδι την πόρτα και μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Με γρήγορες κινήσεις προσπαθούν να απενεργοποιήσουν το συναγερμό και να βάλουν μπροστά τη μηχανή. Αν και αποτυγχάνουν να απομονώσουν το αντικλεπτικό σύστημα, βάζουν όπισθεν, στη συνέχεια επιταχύνουν και εξαφανίζονται προς τον κεντρικό δρόμο.

https://www.youtube.com/watch?v=zXWUQJpEzZ4&feature=emb_title&ab_channel=ProtoThema

Διαβάστε ακόμη: