Ο Ηλίας Βαλάσης είναι ένας από τους παίκτες του πρώτου ελληνικού Survivor του 2003. Οι περισσότεροι τον έχουν συνδυάσει με τη συμμετοχή του εκεί και όχι για την καριέρα που «έχτισε» στην πορεία.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου», όπου και σχολίασε το γεγονός ότι όλοι τον θυμούνται για το ριάλιτι και όχι για την καριέρα του ως ηθοποιός.

Αναλυτικότερα, είπε:

«Όταν τελείωσε το Survivor έχασα τη θέση μου στο Πολεμικό Ναυτικό. Εξαιτίας του ότι πήγα σε ένα ριάλιτι το Ναυτικό θεώρησε ότι επειδή τότε πως είπε ο Γρηγόρης (Αρναούτογλου) γινόταν χαμός δεν υπήρχαν social media υπήρχαν εφημερίδες και όλα αυτά τα οποία είχαν συνέχεια πρωτοσέλιδα το πρόσωπο μου. Αυτό που θέλω να σου πω είναι το εξής, γινόταν ένας χαμός στις εφημερίδες για πολύ καιρό. Χρόνια μετά, με παρουσίασαν και τη “Φάρμα” και αναζωπύρωσαν…

Kι αυτό όλο αυτό το πράγμα λοιπόν κορυφώθηκε τόσο πολύ στην συνείδηση των ανθρώπων. Αυτό δεν έφυγε και φαντάσου ότι ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά το πρώτο Survivor, ο κόσμος ακόμη για τις 50 εκείνες μέρες που εγώ πήγα σ’ αυτό το παιχνίδι ακόμα με συνδυάζω με αυτό ένα μήνυμα ας πούμε 12 χρόνια στο θέατρο και ακόμα ο κόσμος δεν έχει συνδυάσει».

Διαβάστε ακόμη: