Στο νοσοκομείο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ηλίας Μπόγδανος: Η ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο

Ο μουσικός και πρώην παίκτης του Survivor γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας του μέσα από ένα story στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Ένα μικρό update για την υγεία μου: Από χθες νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για κάτι καλύτερο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ελπίζω σύντομα κοντά σας… Με αγάπη, Ηλίας».

Ηλίας Μπόγδανος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Εκτός από το συγκεκριμένο story με το οποίο γνωστοποίησε στους θαυμαστές του την νοσηλεία του, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέβασε μια σειρά βίντεο λίγων δευτερολέπτων το καθένα, στα οποία φαινόταν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος από τον ιό, για να ενημερώσει για την εξέλιξη της υγείας του μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο headman των «Inco», μεταξύ άλλων, είπε: «Είμαι στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό, εδώ οι άνθρωποι με προσέχουν πολύ. Αυτό που έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην βελτίωση της κατάστασης της υγείας μου είστε εσείς και τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω ειλικρινά. Τόση αγάπη, μου δίνει φοβερή δύναμη, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Δεν περίμενα να γυρίσω από το παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό. Πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που είμαστε υγιείς εμείς και οι δικοί μας. Σήμερα κυκλοφόρησα ένα καινούργιο τραγούδι, δεν ήθελα να το κυκλοφορήσω μέσα από το νοσοκομείο αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Μέσα στο παιχνίδι φανταζόμουν ότι το πρώτο μου τραγούδι θα σας το τραγουδούσα από κάποιο υπέροχο νησί, κάποιο beach bar. Όμως ελπίζω να γίνει σύντομα αυτό. Παρόλα αυτάθα ήθελα πολύ να το ακούσετε και να μου πείτε την γνώμη σας. Στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω πολύ σύντομα να είμαι κοντά σας. Πολλά φιλιά».

Ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor αλλά τελικά την «πρωτιά» κατέλαβε ο Σάκης Κατσούλης.