Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο φιναλίστ του Survivor ενημέρωσε τους φίλους και τους ακολούθους τους για την κατάσταση της υγείας του, ξεκαθαρίζοντας πως έχει μόνο ήπια συμπτώματα. Μέσα στην εβδομάδα, ο Ηλίας Μπόγδανος είχε βρεθεί και στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής Love it, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Παιδιά, μόλις βγήκε το μοριακό μου τεστ και δυστυχώς είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι πάρα πολύ καλά, το πρώτο πράγμα που θέλω να σας πω είναι αυτό. Έχω κάποια ελαφριά συμπτώματα αλλά είμαι οκ. Προφανώς αυτό συμβαίνει γιατί είχαμε «πολύ χαμηλό» ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του παιχνιδιού, δεν είχαμε εμβολιαστεί και θεωρώ είναι φυσικό επόμενο» ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Το καλό είναι ότι θα είμαι στο σπίτι, θα κάνω πράγματα που πρέπει να γίνουν, θα ασχοληθώ με τα τραγούδια και θα διαβάσω όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, που είναι πάρα πολλά. Και νομίζω ότι η καλύτερη αρχή τώρα που θα είμαι στο σπίτι θα είναι ένα live στο Instagram»