Από τις φήμες χωρισμού, στις φήμες επανασύνδεσης. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που απασχολούν πολύ, αν και ποτέ δεν προέταξαν και προέβαλλαν τη σχέση τους.

Η είδηση στα τέλη Απριλίου ότι επέλεξαν να πάρουν χωριστούς δρόμους είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media, με τους ίδιους να μη θέλουν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο για την κρίση που πέρασε η σχέση τους.

Η συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν η Ηλιάνα να φύγει από το σπίτι τους στη Νέα Πεντέλη και να πάει σε δικό της. Ακολούθησε το unfollow και η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών τους στο Instagram από τον Snik, και το δημόσιο ευχαριστώ εκείνης στην τελευταία εκπομπή του Pop up.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι ξανά μαζί με τον Snik;

Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επανασύνδεση στη Μύκονο;

Δεν φαίνεται ωστόσο να έχει γραφτεί ακόμα η τελευταία σελίδα στη μεταξύ τους σχέση καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, αυτές τις μέρες ο Snik βρίσκεται στη Μύκονο. Το ίδιο και η Ηλιάνα καθώς εκεί ζει μόνιμα η αδελφή της μαζί με την οικογένειά της.

Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν, ο διάσημος τράπερ ανέβασε ένα στόρι στο Instagram από το εστιατόριο του διάσημου σεφ, Νουσρέτ. Στην ανάρτηση αυτή, όπου φαίνεται η μπριζόλα που παρήγγειλε, ενώ διακρίνεται και για λίγο ένα γυναικείο χέρι που φορά ένα χρυσό δαχτυλίδι με πράσινη πέτρα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι ξανά μαζί με τον Snik;

Το εν λόγω δαχτυλίδι «αναγνωρίστηκε» σε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα σχετικά… ντοκουμέντα να δείχνει στο προφίλ της η διαδικτυακή περσόνα Soulaglamorous. Σαφώς, δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για μια απλή σύμπτωση, μια απλή συνάντηση ή αν το στόρι «πρόδωσε» την επανασύνδεση του ζευγαριού.

Ανανεωμένη πάντως, μετά τον χωρισμό της, φαίνεται πως είναι το γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια του Alpha και πρώην κριτής του GNTM. Η σχέση του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε απασχολήσει τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και τα social media, με την ίδια όμως, να μην χάνει το χαμόγελό της.