Περίοδος διακοπών για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την ίδια να απολαμβάνει ιδιαίτερα το καλοκαίρι, όπως μαρτυρούν οι σχετικές αναρτήσεις της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και Creative Director, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με το First Dates για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, επισκέφθηκε την Τήνο και στη συνέχεια το Καστελλόριζο, προκειμένου να χαλαρώσει και να «γεμίσει τις μπαταρίες» της.

Στις σχετικές εικόνες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί καταγράφεται παρέα με τον σύζυγό της, τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, και τα δύο παιδιά τους, σε διάφορες δραστηριότητές τους στα μέρη που επισκέπτονται.

Οι αναρτήσεις της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes από τους followers της, με την ίδια να δημοσιεύει και αρκετά στιγμιότυπα όπου «αποκαλύπτει» τη σούπερ σέξι πλευρά της, αρκετά διαφορετική από το κάπως «αυστηρό» προφίλ που διατηρεί στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι «καυτές» φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Συγκεκριμένα, σε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό της στην παραλία, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της να εντυπωσιάζει.

Σε άλλες εικόνες, η ίδια κάνει ηλιοθεραπεία με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, και ποζάρει με μακρύ φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι σε κάποιο σοκάκι, στη διάρκεια βόλτας της, αποκαλύπτοντας τα «ατελείωτα» πόδια της.

Διαβάστε ακόμη: