Τη μοναδική της σφραγίδα στις γιορτές βάζει και φέτος το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, σε μια δύσκολη χρονιά. Έτσι με μια σειρά δράσεων φωτίζει την παλτεία Συντάγματος αλλά και προσφέρει τις γεύσεις του σε όσους επιθυμούν να το κάνουν στο σπίτι τους.

Έτσι οι μοναδικοί Καρυοθραύστες στέκονται στην είσοδο καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και μόλις οι πόρτες ανοίξουν την παράσταση κλέβει το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χώρο του λόμπυ. Τους υπόλοιπους χώρους κοσμούν μοναδικά στολίδια σε διάφορα σχέδια, προσδίδοντας μια νότα μαγείας και λάμψης!

 

Στο GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και συνθέσεων είναι εντυπωσιακές με ποικιλία εγχώριων εδεσμάτων καθώς και τα διάσημα γλυκά που επιμελείται ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ξενοδοχείου.

 

Επίσης αυτές τις γιορτές το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε µοναδικές γεύσεις στην άνεση του σπιτιού σας. Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η εξαιρετική ομάδα των Chef, μέσω της νέας υπηρεσίας του ξενοδοχείου Let Us Do The Cooking, έχουν επιμεληθεί και δυο γιορτινά μενού, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τις ημέρες των γιορτών.

Το μενού των Χριστουγέννων περιλαμβάνει για κυρίως πιάτο, ψητή γαλοπούλα με την παραδοσιακή της γέμιση και τα συνοδευτικά της και το μενού της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό κομμάτι Prime rib με σάλτσες και γαρνιτούρες. Τα μενού περιλαμβάνουν και το ορεκτικό αλλά και εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο από τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher και την ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ιστορικού ξενοδοχείου.

 

Κατά τη διάρκεια των γιορτών θα είναι διαθέσιμα και τα υπόλοιπα μενού του Let Us Do The Cooking καθώς και το Afternoon Tea μέσω της υπηρεσίας Tea Me Away.

Η παραλαβή γίνεται από το Concierge του Ξενοδοχείου ενώ υπάρχει και δυνατότητα ασφαλή μεταφορά κατ΄οίκον.