Το θράσος και η υποκρισία του Ν. Παππά σχετικά με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον Ε65 δεν έχουν προηγούμενο!!!

Βγαίνει και καταγγέλει το πάλαι ποτέ δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα ότι η καθυστέρηση της κυβέρνησης να ξεμπλοκάρει και να αναθέσει τον Ε65 κόστισε στο δημόσιο 38 εκατ. ευρώ!!!

Αντί να βγει και να καταγγείλει ως όφειλε ένα δημοκρατικό κόμμα την σκανδαλώδη προώθηση ενός έργου άχρηστου για την κοινωνία, χωρίς έσοδο, χωρίς κυκλοφοριακά φόρτη, χωρίς επίπτωση στο ΑΕΠ, το οποίο θα κοστίσει άμεσα 420 εκατ. στον έλληνα πολίτη , ποσό που θα φτάσει τα 850 εκατ. με τις συντηρήσεις και θα καταλήξει στις τσέπες του προνομιακού εργολάβου, μέμφεται την κυβέρνηση γιατί δεν το προώθησε ακόμη πιο γρήγορα και θα κοστίσει παραπάνω 38 εκατ.

Αντί να κάνουν τα πάντα για να το σταματήσουν!!! Να μη γίνει ποτέ ένα έργο που θίγει όσο τίποτε άλλο στις μέρες μας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ και στερεί την παροχή αντίστοιχων κεφαλαίων σε υγιείς μεσαίες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Βεβαίως δεν θα έπρεπε να απορεί κανείς με αυτή την πρεμούρα του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο προνομιακός εργολάβος μπαινόβγαινε επί χρόνια στο Μαξίμου στις μέρες τους, έπαιρνε σε μόνιμη βάση όλες τις δουλειές, ενώ η τότε κυβέρνηση είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να απεγκλωβίσει το έργο – έκτρωμα από την επιτροπή ανταγωνισμού της Κομισιόν όπου ήταν επί χρόνια μπλοκαρισμένο!

Είναι επομένως ντροπή και απόλυτη υποκρισία για τον ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνει ο Νίκος Παππάς και να καταγγέλει γιατί η νέα κυβέρνηση δεν προχωρεί με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς μια σκανδαλώδη ανάθεση εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και του φορολογούμενου πολίτη, την οποία η ίδια εκκόλαψε ένοχα και υπόγεια , όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ηγεμονικά σε τιμές 2010 ο προνομιακός εργολάβος!

Διαχρονική και διακομματική διαπλοκή που εμπεριέχει Λαλιώτη, Σουφλιά, κυβέρνηση Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά, Τσίπρα και φθάσει στις μέρες μας…