Η Influencer του Instagram Noonoouri δεν γερνάει ποτέ, δεν κουράζεται και δεν κοιμάται ποτέ.

Επίσης, δεν τρώει τίποτα και μπορεί να αναπτύξει ένα σωρό κοιλιακούς μύες από μια ιδιοτροπία. Υπάρχει επίσης μόνο ως ψηφιακή οντότητα στο διαδίκτυο.

Και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της single, «Dominoes», αφού υπέγραψε δισκογραφική συμφωνία με τη Warner Music Central Europe. Η Noonoouri είναι η πρώτη digital influencer  που εξασφάλισε μια σημαντική δισκογραφική συμφωνία.

Έχει ολόσωμο πρόσωπο με απίστευτα ορθάνοιχτα μάτια και μικροσκοπική μύτη – σήμα κατατεθέν των συμβατικών και ανέφικτων προτύπων ομορφιάς. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Virtual Humans, είναι vegan, υποστηρίζει τη βιώσιμη μόδα και δεν φοράει γούνες όταν κάνει καμπάνια για μια επωνυμία μόδας.

Η φωνή της Noonoouri ακούγεται κάπως τραχιά. Οι άνθρωποι που έχουν ακούσει τραγούδια που έχουν τραγουδήσει άνθρωποι θα μπορούν αμέσως να πουν ότι η φωνή της έχει, τουλάχιστον, συντονιστεί αυτόματα.

Ένας χρήστης του X έγραψε: “Φαίνεται και ακούγεται σαν πλαστικό“.

Σύμφωνα με την Independent, οι δημιουργοί χρησιμοποίησαν τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να δημιουργήσουν τη φωνή της Noonoouri.

Η φωνή βασίστηκε σε μια αληθινή τραγουδίστρια αλλά άλλαξε για να δώσει στη Noonoouri τη μοναδική της φωνή. Οι στιχουργοί, οι τραγουδιστές και οι μουσικοί που έχουν δουλέψει πάνω στο τραγούδι θα λάβουν δικαιώματα και μερίδια δημοσίευσης όπως ακριβώς κάνουν οι μουσικοί σε άλλα τραγούδια που δεν έχουν δημιουργηθεί από AI.

Διαβάστε ακόμη: